Libratone introduceert Go-lijn; review volgt binnenkort

Libratone heeft een nieuwe speakerlijn voor onderweg aangekondigd. De Go One Click, Go One Style en Go Too verbinden via bluetooth en zijn allen spatwaterbestendig.

Libratone Go Modellen

Libratone Go lijnDe Libratone Go One Click is de duurste en meest geavanceerde van de drie speakers. De speaker wordt vooral gekenmerkt door een speciale rubberen rand waar op verschillende plaatsen accessoires aan geklikt kunnen worden. Zo kun je de speaker bijvoorbeeld voorzien van een grote hendel of een wat kleiner lusje aan de bovenkant. Libratone belooft in de toekomst ook andere accessoires uit te brengen, zoals een zuignap of een fietshouder.

De Go One Style is in de basis dezelfde speaker, maar moet de uitbreidmogelijkheden van de One Click missen. De speaker heeft aan een hoek een lus zitten waarmee je hem makkelijk kunt vasthouden. De Libratone Go Too is een kleiner rond model. Volgens Libratone is hij ontworpen als een waterflesje zodat je hem eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Alle speakers hebben gemeen dat ze een ruimtevullend 360°-geluid leveren volgens Libratone. Bovendien zijn alledrie de speakers stevig ontworpen en spatwaterbestendig. Ze verbinden via bluetooth 4.1 of een 3,5-millimeter jack en worden opgeladen met een micro usb-kabel. De batterij levert volgens Libratone 12 uur aan muziek. De speakers worden geleverd in de kleuren grijs, zwart en groen. Bovendien toont Libratone een roden variant op zijn website, maar die lijkt (nog) niet leverbaar te zijn.

Speakers linken

De drie speakers zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen voor stereogeluid. Om dat eenvoudig te bewerkstelligen levert Libratone een eigen app. Bovendien belooft Libratone dat de speakers op termijn in een multiroom-systeem geïntegreerd kunnen worden. Daar heb je dan wel de Libratone Zipp of Zipp Mini voor nodig; dat is een draadloze speaker die Libratone eerder al uitbracht. De Zipp werkt via zowel wifi als bluetooth en zal in een multiroom-opstelling waarschijnlijk als toegangspunt voor de Go-speakers dienen.

Om een leuke setup te maken moet je wel diep in de buidel tasten: de Go Too gaat €149 kosten, de Go One Style krijgt een adviesprijs van €179 en de Go One Click moet voor €199 over de toonbank gaan. Mocht je dan ook nog een Zipp of Zipp Mini willen voor een multiroom-systeem dan ben je nog eens €349 of €299 kwijt. De Libratone Go Too zal vanaf 23 juni verkrijgbaar zijn in Nederland, de twee andere modellen worden vanaf 7 juli geleverd.

Review

All About Phones heeft inmiddels de Go One Click en de Go Too binnengekregen voor een review. We zullen de apparaten te komende tijd uitgebreid testen, waarna je zo snel mogelijk een review kunt verwachten. Mocht jij nog specifieke vragen hebben over een van de speakers, dan horen we die graag in de reacties onder dit artikel.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters