Google introduceert aanpasbare en interactieve Live Cases

Google heeft vandaag speciale aanpasbare en interactieve cases voor haar Nexus smartphones geïntroduceerd, genaamd Live Cases.

Live Cases

Google heeft vandaag een serie aan nieuwe Nexus smartphone cases geïntroduceerd, genaamd Live Cases. Het zijn echter niet zomaar doorsnee smartphone cases zoals de naam al doet vermoeden, want de speciale cases kunnen verbinding maken met je smartphone middels NFC.

Er zit een knop op de cases waarmee je een specifieke app naar keuze kunt opstarten, als een soort snelkoppeling. Dus als je vaak op WhatsApp zit kun je instellen dat de knop WhatsApp opent, zodat je met een druk op de knop weer verder kunt chatten. Xiaomi en enkele andere bedrijven deden eerder iets vergelijkbaars met een knopje dat je in de headphone jack van je smartphone kunt pluggen. Naast de speciale knop kan de case ook automatisch een geanimeerde achtergrond op je Nexus smartphone instellen, die bij je Live Case past. Google bracht eerder al een speciale Skrillex Live Case uit voor de Nexus 6.

Google Live Cases

Prijs en beschikbaarheid

Geïnteresseerden kunnen de hoesjes geheel naar eigen smaak aanpassen op de officiële My Live Case website. Je kunt zelf aan de hand van een foto, filters of zelfs een kaart je eigen case ontwerpen, en je keuze beïnvloed de geanimeerde achtergrond die bij de Live Case in kwestie hoort. Helaas zijn de speciale hoesjes voorlopig enkel voor de Nexus 5X, Nexus 6 en Nexus 6P beschikbaar. De Live Cases kosten $35, en zijn alleen in Amerika te bestellen. Het is nog niet bekend of Google ook van plan is om de accessoires naar andere landen te brengen.

De speciale cases lijken een interessante optie te zijn voor iedereen die zijn of haar Nexus smartphone wil beschermen, al helemaal voor die redelijke prijs. De toevoeging van de NFC knop maakt de accessoires van Google ook een stuk interessanter.

Bron: Google

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters