Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement

Vandaag is het eindelijk zover en zal het startsein worden gegeven voor Apple’s WWDC 2017 keynote evenement. Dit is een jaarlijks terugkerend ontwikkelaars evenement, waarbij belangrijke aankondigingen worden gedaan over aankomende ontwikkelingen. Verwacht wordt dat Apple iets zal onthullen over de nieuwe iOS update, de nieuwe versie van macOS en watchOS  en een reeks aan andere spannende zaken. Voor wie geïnteresseerd is, is WWDC 2017 live te volgen via de website van Apple.

Systeemvereisten voor het volgen van de WWDC 2017 stream

Gelukkig is het volgen van livestreams van belangrijke keynote gebeurtenissen niet meer zo lastig als vroeger. Soms mocht je als Nederlander de stream niet eens zien in verband met geografische restricties. Dat is allemaal verleden tijd en tegenwoordig click je gewoon op de stream link zonder verdere zorgen. Je smartphone of computer moet het echter wel aankunnen om goed te kunnen genieten. Dit zijn de minimumvereisten: voor iPhones, iPads of of een iPad touch heb je Safari nodig met iOS 7.0 of hoger. Op de Mac krijg je mooie beelden met Safari 6.0.5 of hoger met OS X v10.8.5 of hoger. Natuurlijk kunnen ook pc gebruikers meegenieten. De beste resultaten kun je verwachten via Microsoft Edge op Windows 10.

WWDC 2017

Streamen met een Android toestel

Ook Android gebruikers worden niet gediscrimineerd en zullen de stream kunnen volgen. Hier is echter wat meer voor nodig dan het simpelweg volgen van een link. Om mee te kijken moet eerst de VLC app worden gedownload. In de app is er in het menu de optie Stream. Hier kan de URL worden ingevoerd, waarna je alleen nog op Play hoeft te drukken. Android gebruikers moeten wel een andere link volgen dan de standaard URL: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436-b/17qopibbefvoiuhbsefvbsefvopihb06/master/4500/4500.m3u8

Android

Vanaf 5 juni om 19:00 uur

Het evenement loopt van 5 tot 9 juni in San Jose Californië. Vandaag kan je de keynote vanaf 19:00 uur volgen via deze link op Apple’s website. Deze link geldt dus niet voor Android gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters