Logic Wireless komt binnenkort met Bolt V2.0-projectortelefoon

Logic Wireless heeft laten weten dat het bedrijf binnenkort, om precies te zijn op de CES-beurs in Las Vegas begin januari 2010, met een nieuwe projector-telefoon zal komen. Het toestel heet de Bolt V2.0 en wordt door het bedrijf zelf ook wel als Super Phone bestempeld.

Logic Wireless Bolt V1.5

Afgelopen jaar op de CES in Las Vegas kwam een voor ons tot dat moment onbekende producent, Logic Wireless, met haar eerste projector telefoon. Het toestel, de Bolt V1.0, zou nooit naar de Europese markt komen, maar was wel een doorbraak qua technologie. Nu, bijna een jaar later, is er inmiddels al een Bolt V1.5 die er heel wat gestroomlijnder uitzag. Ook die was echter niet bestemd voor de Europese markt. Nu wil Logic Wireless het echter anders gaan doen en zal het bedrijf binnenkort, op de CES 2010, met een nieuwe versie van de Bolt komen: de Bolt V2.0.

De specificaties van de projector die het toestel gebruikt zijn zeker indrukwekkend voor een telefoon. De projector die in de telefoon gebruikt is, is een MM200-projector van 3M. Dat betekend dat het toestel een beeld van maarliefst 50 inch op de muur kan krijgen. Deze projector is niet alleen bruikbaar voor beelden van de telefoon zelf, je zult het toestel ook op externe apparaten zoals een Playstation 3 of een Wii kunnen aansluiten en het beeld daarvan op de muur projecteren. Het toestel kan zo’n 2 uur achter elkaar projecteren op één batterijlading.

De overige specificaties van de Bolt V2.0, die trouwens ook wel Super Phone wordt genoemd door Logic Wireless, zijn bijvoorbeeld een 5-megapixelcamera samen met een secundaire 3-megapixelcamera, ondersteuning voor UMTS en twee simkaart-sloten. Verder draait het toestel op Android of Windows Mobile en heeft hij GPS, BlueTooth en Wi-Fi.

Logic Wireless vermeld nadrukkelijk dat deze Bolt V2.0 wel naar Europa gaat komen en wel in mei 2010. Hij zal groots aangekondigd gaan worden samen met een aantal Amerikaanse sterren en Logic Wireless hoopt dan ook door te gaan breken met het toestel in Europa. Afbeeldingen zijn nog niet beschikbaar en volgen bij de officiële lancering. Het toestel hiernaast is dan ook de Bolt V1.5 ter illustratie.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters