LuMee 2 is een hoesje voor selfieliefhebbers

De eerste versie van LuMee was een hoesje voor je smartphone die licht gaf als je een foto wilde maken. Nu heeft het bedrijf een tweede variant gemaakt op dit hoesje, de LuMee 2, wat beter moet zijn dan de eerste versie.

LuMee

Het doel van de eerste LuMee was om betere foto’s te maken met weinig licht om je heen. Hiervoor kwam het hoesje goed te pas. Het hoesje geeft licht, waardoor je ook in het donker prima selfies kunt maken. Het toestel is onder andere te koop bij de digitale Nederlandse winkels, maar het kan ook aangeschaft worden op de officiële website van LuMee. Het hoesje kost ongeveer vijfentwintig euro en is beschikbaar voor verschillende telefoons. Zo is de originele LuMee verkrijgbaar voor de iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6 (Plus), iPhone 6s (Plus) en de Samsung Galaxy S6 en S7. De kleuren die je kunt krijgen zijn wit, zwart, roze, goud, turquoise en donkerblauw.

Het hoesje hoeft geen verbinding te maken met je telefoon. Het heeft een Micro USB-ingang om het hoesje op te laden, waarna het met een druk op de knop op de achterkant aan gaat. Hierdoor verlicht de zijkant van het hoesje waardoor selfies er beter uit moeten zien.

LuMee 2
LuMee en LuMee 2

LuMee 2

Recentelijk heeft LuMee zijn tweede versie van het hoesje uitgebracht, de LuMee 2 of LuMee Two. Dit hoesje brengt een aantal verbeteringen met zich mee ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het hoesje nu tot 90% feller, waardoor selfies er beter uit moeten zien. Ook is het hoesje een stukje dunner en is het materiaal wat sterker. Hierdoor zal het minder snel kapot gaat of beschadigen dan zijn voorganger, claimt LuMee. Het nieuwe model is tot nu toe nog alleen verkrijgbaar voor de iPhone 6(s) (Plus) en iPhone 7 (Plus). Of er nog een nieuwe variant komt voor de Galaxy S7 is nog onbekend.

Beschikbaarheid

De hoesjes zijn per direct aan te schaffen via de officiele website van LuMee. De originele hoesjes waren verkrijgbaar via Nederlandse winkels, maar dat is nog niet het geval bij de tweede variant. Dit zal naar verwachting later alsnog gebeuren.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters