Lumigon T3: de eerste Android-smartphone met night vision

Lumigon kondigt een nieuw toestel aan: de T3, een smartphone met drie camera’s. Eén aan de voorkant en twee aan de achterkant, waarvan er één toe dient om foto’s te kunnen nemen in volledige duisternis.

T3: 3 camera’s

Lumigon's T3
Lumigon’s T3

De T3 is een 4,6 inch toestel van roestvrij staal en met een super AMOLED-scherm, gemaakt van schade bestendig glas. De smartphone heeft zowel fysieke als non-fysieke toetsen en heeft maar liefst drie camera’s. Met de binnencamera kunnen 5MP foto’s gemaakt worden, ook kan er worden ingezoomd en bevat het toestel zelfs een flitser aan de binnenkant. De buitencamera maakt foto’s in 13MP en beschikt over een flitser en PDAF autofocus. De tweede buitencamera is een speciale night vision-camera van 4MP en bevat een dubbele infrarood flitser, waardoor fotograferen in complete duisternis mogelijk wordt.

Specificaties

De overige specificaties van het toestel bevestigen dat hij bedoelt is voor actieve gebruikers: het scherm van de T3 is gemaakt van Gorilla Glass 4 en de USB-poort is zowel stof- als waterdicht. Verder bevat het toestel een 2.2 GHz 64-bit octa-core met 3GB RAM en 128GB ROM. De T3 draait op Android 6.0. Updateten gebeurt draadloos, evenals opladen. De capaciteit van de batterij is vooralsnog onbekend, maar zal geziene het avontuurlijke karakter van de telefoon ongetwijfeld groot zijn.

Sensoren

De smartphone barst van de sensoren: naast een 360-graden vingerafdrukscanner is hij voorzien van een accelerometer, kompas, temperatuur sensor, hoogtemeter, lichtmeter en zelfs een hand-golf meter. Daarbovenop beschikt het toestel over Bluetooth, een externe HDMI uitgang, 3.5mm audio jack, WiFi en NFC. Dankzij NFC ondersteunt het toestel Android Beam en betalingsmogelijkheden. Evenals zijn voorganger, de T2, kan de T3 infroodstralen ontvangen en uitzenden. Het waterdichte toestel is 137 x 69 x 7.9mm en weegt slechts 145 gram. Hij zal verkrijgbaar zijn in zwart, wit en oranje en gaat zo’n 740 dollar kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Apple komt volgend jaar mogelijk met iPhone X lookalike met LCD display lees verder

Honor V10

Honor V10 opgedoken met indrukwekkende screen-to-body ratio lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters