Lumigon T3: de eerste Android-smartphone met night vision

Lumigon kondigt een nieuw toestel aan: de T3, een smartphone met drie camera’s. Eén aan de voorkant en twee aan de achterkant, waarvan er één toe dient om foto’s te kunnen nemen in volledige duisternis.

T3: 3 camera’s

Lumigon's T3
Lumigon’s T3

De T3 is een 4,6 inch toestel van roestvrij staal en met een super AMOLED-scherm, gemaakt van schade bestendig glas. De smartphone heeft zowel fysieke als non-fysieke toetsen en heeft maar liefst drie camera’s. Met de binnencamera kunnen 5MP foto’s gemaakt worden, ook kan er worden ingezoomd en bevat het toestel zelfs een flitser aan de binnenkant. De buitencamera maakt foto’s in 13MP en beschikt over een flitser en PDAF autofocus. De tweede buitencamera is een speciale night vision-camera van 4MP en bevat een dubbele infrarood flitser, waardoor fotograferen in complete duisternis mogelijk wordt.

Specificaties

De overige specificaties van het toestel bevestigen dat hij bedoelt is voor actieve gebruikers: het scherm van de T3 is gemaakt van Gorilla Glass 4 en de USB-poort is zowel stof- als waterdicht. Verder bevat het toestel een 2.2 GHz 64-bit octa-core met 3GB RAM en 128GB ROM. De T3 draait op Android 6.0. Updateten gebeurt draadloos, evenals opladen. De capaciteit van de batterij is vooralsnog onbekend, maar zal geziene het avontuurlijke karakter van de telefoon ongetwijfeld groot zijn.

Sensoren

De smartphone barst van de sensoren: naast een 360-graden vingerafdrukscanner is hij voorzien van een accelerometer, kompas, temperatuur sensor, hoogtemeter, lichtmeter en zelfs een hand-golf meter. Daarbovenop beschikt het toestel over Bluetooth, een externe HDMI uitgang, 3.5mm audio jack, WiFi en NFC. Dankzij NFC ondersteunt het toestel Android Beam en betalingsmogelijkheden. Evenals zijn voorganger, de T2, kan de T3 infroodstralen ontvangen en uitzenden. Het waterdichte toestel is 137 x 69 x 7.9mm en weegt slechts 145 gram. Hij zal verkrijgbaar zijn in zwart, wit en oranje en gaat zo’n 740 dollar kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters