Lumigon T3: de eerste Android-smartphone met night vision

Lumigon kondigt een nieuw toestel aan: de T3, een smartphone met drie camera’s. Eén aan de voorkant en twee aan de achterkant, waarvan er één toe dient om foto’s te kunnen nemen in volledige duisternis.

T3: 3 camera’s

Lumigon's T3
Lumigon’s T3

De T3 is een 4,6 inch toestel van roestvrij staal en met een super AMOLED-scherm, gemaakt van schade bestendig glas. De smartphone heeft zowel fysieke als non-fysieke toetsen en heeft maar liefst drie camera’s. Met de binnencamera kunnen 5MP foto’s gemaakt worden, ook kan er worden ingezoomd en bevat het toestel zelfs een flitser aan de binnenkant. De buitencamera maakt foto’s in 13MP en beschikt over een flitser en PDAF autofocus. De tweede buitencamera is een speciale night vision-camera van 4MP en bevat een dubbele infrarood flitser, waardoor fotograferen in complete duisternis mogelijk wordt.

Specificaties

De overige specificaties van het toestel bevestigen dat hij bedoelt is voor actieve gebruikers: het scherm van de T3 is gemaakt van Gorilla Glass 4 en de USB-poort is zowel stof- als waterdicht. Verder bevat het toestel een 2.2 GHz 64-bit octa-core met 3GB RAM en 128GB ROM. De T3 draait op Android 6.0. Updateten gebeurt draadloos, evenals opladen. De capaciteit van de batterij is vooralsnog onbekend, maar zal geziene het avontuurlijke karakter van de telefoon ongetwijfeld groot zijn.

Sensoren

De smartphone barst van de sensoren: naast een 360-graden vingerafdrukscanner is hij voorzien van een accelerometer, kompas, temperatuur sensor, hoogtemeter, lichtmeter en zelfs een hand-golf meter. Daarbovenop beschikt het toestel over Bluetooth, een externe HDMI uitgang, 3.5mm audio jack, WiFi en NFC. Dankzij NFC ondersteunt het toestel Android Beam en betalingsmogelijkheden. Evenals zijn voorganger, de T2, kan de T3 infroodstralen ontvangen en uitzenden. Het waterdichte toestel is 137 x 69 x 7.9mm en weegt slechts 145 gram. Hij zal verkrijgbaar zijn in zwart, wit en oranje en gaat zo’n 740 dollar kosten.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters