Lycamobile legt beslag op tegoeden van T-Mobile

De telco Lycamobile heeft beslag laten leggen op de tegoeden van T-Mobile Nederland. Het zou gaan om tegoeden van T-Mobile die een waarde hebben van ongeveer 15 miljoen euro.

De twee telco’s Lycamobile en T-Mobile Nederland liggen in een juridische geschil doordat Lyca overgestapt is naar Vodafone, dat nu dient als carrier voor Lyca. Eerder werd al duidelijk dat T-Mobile het hier niet bij zou laten zitten. T-Mobile begon hals over kop klanten af te sluiten met als reden dat Lyca een betalingsachterstand had bij de magentakleurige telco. Inmiddels heeft Lyca hierop gereageerd door een advocaat op T-Mobile af te sturen die vervolgens beslag heeft laten leggen op tegoeden van T-Mobile Nederland. De reden hiervan is volgens Lyca dat het bedrijf schade lijdt doordat T-Mobile niet meewerkt aan het porteren van telefoonnummers naar Vodafone. Het bedrijf heeft daarover ook een klacht ingediend bij Opta die momenteel de aanklacht aan het bekijken is. Later deze week zou daar een uitspraak over moeten volgen. Lyca laat weten dat het op ongeveer 15 miljoen euro aan tegoeden beslag heeft laten leggen.

T-Mobile ontkent echter dat er beslag is gelegd op hun tegoeden. T-Mobile legt een verband met een andere rechtzaak waarin T-Mobile Nederland eist dat Lycamobile tientallen miljoenen euro’s moet betalen aan T-Mobile wegens achterstallige betalingen. Lycamobile heeft een hoger beroep daarover verloren en T-Mobile zou hierop begonnen zijn met het afsluiten van klanten. Deze klanten kunnen niet meer bellen, maar nog wel gebeld worden volgens T-Mobile. Volgens T-Mobile heeft Lyca beslag laten leggen op de eigen tegoeden van zijn moedermaatschappij zodat die niet kan uitbetalen aan T-Mobile. Later deze week zullen de uitspraken van een rechter en de OPTA volgen.

Bron: Telecompaper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters