Lytro brengt haar focus-camera naar Nederland

Lytro heeft bekend gemaakt dat het haar lichtveldcamera ook in Nederland gaat verkopen. Middels de camera kan achteraf ingefocused worden op objecten die in eerste instantie niet in focus waren.

Lytro heeft het nieuws aan Nutech bekend gemaakt. De lichtveldcamera van Lytro is al een tijdje op de Amerikaanse markt verkrijgbaar en wordt tot nog toe gezien als een interessante gadget met veel potentie. De Lytro is de eerste camera die achteraf kan focusen op andere objecten. Als een foto is geschoten dan slaat de camera ook de gegevens op van de omgeving waarna vervolgens gefocused kan worden op bijvoorbeeld een persoon die achter de persoon zit die in eerste instantie in focus was. Een voorbeeld hiervan wordt in de onderstaande afbeelding gegeven. Zodra men op de eekhoorn klikt zal deze in focus worden gezet.

De camera doet dit door kleuren en de lichtstralen die het binnen krijgt één voor één op te vangen en op te slaan. Hierdoor kan achteraf alsnog een bepaald punt in focus gebracht worden. Het apparaat zal in Nederland 579 euro gaan kosten voor de 16GB variant. De 8GB variant moet volgens het bedrijf 479 euro gaan kosten. Hiermee kunnen 350 foto’s gemaakt worden en met de 16GB variant kunnen 750 foto’s geschoten worden.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters