Maandag Apple WWDC in San Francisco

Analisten verwachten dat Apple een aantal van zijn nieuwe producten maandag 8 juni gaat presenteren tijdens de WWDC voor software-ontwikkelaars in San Francisco. Onduidelijk is er echter nog steeds wat Apple precies gaat lanceren en wat er voor later dit jaar bewaard zal worden.

Apple

Welke producten maandag gelanceerd worden weet niemand, maar net zoals vorig jaar wordt er volop gespeculeerd over een nieuwe iPhone. Een analist waarschuwt in het Amerikaanse zakenblad Fortune dat de lancering van nieuwe producten wel eens tegen zou kunnen vallen. Vorig jaar op deze meeting werd de nieuwe versie van de iPhone gelanceerd, de verwachtingen zijn dus erg hoog. Zal de nieuwe iPhone maandag worden gepresenteerd en zo ja, wat is er dan allemaal verbeterd en wat is er toegevoegd ten opzichte van de huidige iPhone 3G.

De huidige iPhone zal dit jaar in ieder geval een software-update krijgen, de mogelijkheid om te knippen en te plakken zal er zeker komen, net als de mogelijkheid om mms-berichten te versturen en ontvangen. De zogenoemde ‘pushnotificatie’ zal er ook komen, wat betekent dat applicaties voor de iPhone ook updates kunnen ontvangen als deze niet actief zijn. Maar het zal afwachten zijn of er ook een gehele nieuwe iPhone komt, zoals de geruchten op verschillende sites gemeld hebben. Of er iPhones komen met een kleiner of groter geheugen is ook onzeker, wederom is het wachten geblazen tot maandagavond. Als er een nieuwe iPhone komt is het volgens de geruchten zeker dat de camera op de telefoon zal worden verbeterd.

Op de conferentie zal ook Apple’s besturingsysteem Mac OS X aan bod komen, maar of de nieuwe versie Snow Leopard (10.6) waar Apple aan werkt ook gepresenteerd wordt is onduidelijk. Voor de rest gaan er geruchten over een draagbare computer met touchscreen zonder toetsenbord en de terugkeer van Steve Jobs als topman van Apple. Zoals elk jaar zullen de ogen van de Apple-fans weer gericht zijn op de WWDC en net zoals jullie zijn wij benieuwd wat er uit de hoge hoed van Apple getoverd wordt.

All About Phones zal vanaf 19:00 uur live coverage gaan doen op Live.AllAboutPhones.nl

Bron: Nu.nl

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters