'Maar 500 Kin-telefoons verkocht'

Na maanden van geruchten zijn de Kin-toestellen van Microsoft nu eindelijk verkrijgbaar, maar het lijkt erop dat de telefoons van Microsoft een regelrechte flop zijn. Geruchten zeggen dat er maar 500 dergelijke toestellen zijn verkocht.

Half april was het eindelijk zo ver: Microsoft kondigde haar Kin-telefoons aan. Na maanden van geruchten waren de toestellen officieel en een maand later lagen ze al in de winkels, hoewel alleen in Amerika bij Verizon Wireless. Nu blijkt dat dat geen succes is geweest, met geruchten over schokkend lage verkoopcijfers. BusinessInsider claimt dat er maar 500 exemplaren van de Kin-toestellen over de toonbank zijn gegaan.

Zoals terecht in de reacties onder het bericht van BusinessInsider aangegeven wordt is de kans dat de Kin inderdaad maar 500 keer verkocht is wel heel erg klein en zullen de echte cijfers waarschijnlijk enkele malen hoger liggen. Dat neemt echter niet weg dat de social networking-telefoons van Microsoft geflopt zijn. Of dat ligt aan de beperkte marketing die Microsoft de twee telefoons gegund heeft of dat de toestellen gewoon te duur of niet goed waren is niet bekend. Het is echter wel duidelijk dat producenten zich, zeker na de teleurstellende verkoopcijfers van de Nexus One, moeten afvragen of het wel zo handig is om ODM-producten op de markt te zetten en de toestellen exclusief via een bepaald kanaal beschikbaar te maken.

Microsoft Kin flop

 

Bron: WM Poweruser

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters