VanMoof Smart Bike: makkelijk om te fietsen, moeilijk te verliezen

Het Amsterdamse fietsendrijf VanMoof lanceert over vier dagen zijn Smart Bike. Een fiets die makkelijk is om te fietsen en moeilijk is om te verliezen.

VanMoof Smart Bike

VanMoof
De Smart Bike is een normale fiets bomvol met elektronica in het frame

Woensdagavond presenteerde het bedrijf de fiets en over vier dagen is hij verkrijgbaar.De Smart Bike is een normale fiets bomvol met elektronica in het frame. Een erg fijne functie van de fiets is het traceersysteem. De Smart Bike beschikt namelijk over GSM en Bluetooth: via GSM wordt er een signaal verzonden naar het mobiele netwerk. Het Amsterdamse fietsenbedrijf biedt de koper de eerste twee jaar gratis een ‘peace of mind’-garantie. Stel dat de fiets wordt gestolen, dan achterhaalt VanMoof waar hij is en krijg je hem binnen twee weken terug. De fiets weegt rond de vijftien kilo, dus hem optillen om te stelen is ook geen peulenschil.

VanMoof
Een erg fijne functie van de fiets is het traceer systeem

Features

Het slot van de fiets is door middel van een Android of iPhone te openen, het slot werkt namelijk met Bluetooth. Er zit geen sleutel bij de fiets, maar wel een afstandsbediening voor als je smartphone leeg is. De fiets kan zichzelf ook open maken als hij de smartphone in je broekzak detecteert. De meeste fietsen worden roestiger en gaan steeds meer piepen en kraken na verloop van tijd, maar de SmartBike wordt alleen maar slimmer. Zo zit er ook een anti-regenfunctie op de fiets.

Er wordt een notificatie naar je smartphone gestuurd als het gaat regenen, zodat je nooit net voor de regen vertrekt. Vanaf dinsdag is het drieversnellingenmodel te pre-orderen voor 1098 euro. Het achtversnellingenmodel kost 1998 euro. VanMoof hoort veel mensen zeggen dat ze de dure fietsen niet kopen omdat ze bang zijn voor diefstal maar daar biedt VanMoof nu dus een oplossing voor.

 

Bron: VanMoof.com

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters