Marketingmateriaal voor de Xperia X1 staat klaar

De eerste tekenen dat de Xperia X1 er echt aan zit te komen zijn inmiddels verschenen. Sony Ericsson heef haar marketingposters alvast naar buiten gebracht.

De eerste reclame banners zijn afgelopen weekend naar buiten gekomen. Het moge duidelijk zijn dat er veel verwacht wordt van de Xperia X1 en Sony Ericsson spaart kosten noch moeite om het toestel tot een succes te bombarderen. Zo is er vanmiddag een online persconferentie over de mogelijkheden van de X1 en kun je vragen stellen via http://www.sonyericsson.com/premiere/ aan de makers van de X1. De vraag blijft echter of het toestel niet té lang op zich heeft laten wachten en dat Sony Ericsson nu achter het net gaat aan vissen aangezien concurrenten alweer een stapje vooruit met als voorbeeld de HTC Touch HD. De Xperia X1 zal waarschijnlijk wel een succes moeten worden en anders is het scheiden tussen Sony en Ericsson misschien opeens wel heel dichtbij.

Overigens gaan er geruchten dat de kenmerkende “Panels” van de X1 ook naar andere Sony Ericsson toestellen zullen worden geport. Volgens een medewerker van Sony Ericsson op de CTIA beurs zullen er volgend jaar meerdere toestellen van de producent verschijnen die ook beschikken over de Panels functionaliteit. Het is echter onduidelijk of dit ook Windows Mobile apparaten zijn.

image80

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters