Marketingmateriaal voor de Xperia X1 staat klaar

De eerste tekenen dat de Xperia X1 er echt aan zit te komen zijn inmiddels verschenen. Sony Ericsson heef haar marketingposters alvast naar buiten gebracht.

De eerste reclame banners zijn afgelopen weekend naar buiten gekomen. Het moge duidelijk zijn dat er veel verwacht wordt van de Xperia X1 en Sony Ericsson spaart kosten noch moeite om het toestel tot een succes te bombarderen. Zo is er vanmiddag een online persconferentie over de mogelijkheden van de X1 en kun je vragen stellen via http://www.sonyericsson.com/premiere/ aan de makers van de X1. De vraag blijft echter of het toestel niet té lang op zich heeft laten wachten en dat Sony Ericsson nu achter het net gaat aan vissen aangezien concurrenten alweer een stapje vooruit met als voorbeeld de HTC Touch HD. De Xperia X1 zal waarschijnlijk wel een succes moeten worden en anders is het scheiden tussen Sony en Ericsson misschien opeens wel heel dichtbij.

Overigens gaan er geruchten dat de kenmerkende “Panels” van de X1 ook naar andere Sony Ericsson toestellen zullen worden geport. Volgens een medewerker van Sony Ericsson op de CTIA beurs zullen er volgend jaar meerdere toestellen van de producent verschijnen die ook beschikken over de Panels functionaliteit. Het is echter onduidelijk of dit ook Windows Mobile apparaten zijn.

image80

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters