Massaproductie begint voor de Pebble smartwatch

De initiatiefnemers achter de Pebble smartwatch hebben tijdens de CES-beurs bekend gemaakt dat het apparaat in massaproductie gegaan is. Mensen die het horloge via Kickstarter besteld hebben krijgen hem op 23 januari.

De Pebble is een van de grote succesverhalen van Kickstarter, een site die crowdfunding mogelijk maakt. Het horloge haalde ruim tien miljoen dollar op en er werden op basis van het concept al 85.000 horloges verkocht. Dat heeft ertoe geleidt dat het apparaatje inmiddels ook daadwerkelijk in productie gegaan is, binnenkort aan de Kickstarter-klanten geleverd wordt en daarna voor iedereen verkrijgbaar is. Dat heeft initiatiefnemer Eric Migicovsky tijdens de eerste persconferentie rond de Pebble op de Consumer Electronics Show bekend gemaakt.

De Pebble is een horloge dat gekoppeld kan worden aan je smartphone via Bluetooth en zo via een e-ink-display bijvoorbeeld je sms’jes of agendareminders kan weergeven. Ook kan het apparaatje ingezet worden tijdens het sporten om je statistieken bij te houden en is het natuurlijk mogelijk gewoon de tijd te bekijken op de Pebble. Dat concept is trouwens niet nieuw, Sony heeft bijvoorbeeld ook een dergelijke smartwatch.

Pebble verwacht ongeveer twee maanden nodig te hebben om alle huidige pre-orders af te handelen, na die tijd kan het apparaat door iedereen gekocht worden op getpebble.com. Het horloge kost 150 dollar en werkt samen met iOS en Android.

Pebble smartwatch 

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters