Massaproductie begint voor de Pebble smartwatch

De initiatiefnemers achter de Pebble smartwatch hebben tijdens de CES-beurs bekend gemaakt dat het apparaat in massaproductie gegaan is. Mensen die het horloge via Kickstarter besteld hebben krijgen hem op 23 januari.

De Pebble is een van de grote succesverhalen van Kickstarter, een site die crowdfunding mogelijk maakt. Het horloge haalde ruim tien miljoen dollar op en er werden op basis van het concept al 85.000 horloges verkocht. Dat heeft ertoe geleidt dat het apparaatje inmiddels ook daadwerkelijk in productie gegaan is, binnenkort aan de Kickstarter-klanten geleverd wordt en daarna voor iedereen verkrijgbaar is. Dat heeft initiatiefnemer Eric Migicovsky tijdens de eerste persconferentie rond de Pebble op de Consumer Electronics Show bekend gemaakt.

De Pebble is een horloge dat gekoppeld kan worden aan je smartphone via Bluetooth en zo via een e-ink-display bijvoorbeeld je sms’jes of agendareminders kan weergeven. Ook kan het apparaatje ingezet worden tijdens het sporten om je statistieken bij te houden en is het natuurlijk mogelijk gewoon de tijd te bekijken op de Pebble. Dat concept is trouwens niet nieuw, Sony heeft bijvoorbeeld ook een dergelijke smartwatch.

Pebble verwacht ongeveer twee maanden nodig te hebben om alle huidige pre-orders af te handelen, na die tijd kan het apparaat door iedereen gekocht worden op getpebble.com. Het horloge kost 150 dollar en werkt samen met iOS en Android.

Pebble smartwatch 

Bron: The Next Web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters