MCC Nederland en België in handen van Brightstar Europe

Distributeur MCC Nederland en België is overgenomen door Birghtstar Europe. Brightstar wil met de overname een versnelling realiseren van haar Europese strategie om de marktleider te worden in deze branche.

De grootste distributeur van de Benelux, MCC, is overgenomen door een branchegenoot uit Europa genaamd Brightstar Europe. Brightstar verzorgt momenteel in een groot aantal Europese landen de distributie naar de winkels voor merken als BlackBerry, Samsung, Nokia en tal van andere grote producenten van IT en telefoonapparatuur. MCC Nederland en België heeft momenteel een vaste klantenkring zoals BelCompany die het dagelijks bevoorraad met apparatuur van Samsung, Nokia, LG, TomTom, HTC en Sony Ericsson. MCC wist tijdens een concurrentiestrijd met Brightpoint als sterkste uit het gevecht te komen waarna ook HTC zelfstandig doorging in Nederland met huidig directeur Mark Moons. Moons koos vervolgens voor MCC als leverancier van haar producten richting de winkels en concurrent Brightpoint is dan nu ook een schim van wat het ooit eens geweest was.

Huub Lamers, CEO van MCC, zal het managementteam in de Benelux leiden en rapporteren aan Rod Millar. Ronald Albers blijft aan als manager voor België. Lamers: “Met deze stap zal MCC een belangrijke rol spelen in de verdere verankering van Brightstar Europe in de regio en tegelijkertijd MCC’s uitstekende marktpositie in beide landen behouden. Tegelijkertijd zullen onze klanten en leveranciers profiteren van het feit dat wij integraal onderdeel worden van een grotere onderneming. Ook onze medewerkers zullen profiteren van de verbeterde carrièremogelijkheden die een internationale organisatie als Brightstar Europe ze kan bieden.”

MCC Nederland

 

Bron: Autoconnect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters