'Medewerker Microsoft bevestigt slechte verkopen Kin-telefoons'

Volgens Daring Fireball heeft een medewerker van Microsoft tegenover John Gruber vermeld dat Microsoft inderdaad maar 503 Kin-telefoons verkocht heeft. Eerder ging al het gerucht maar toen liepen de schattingen uiteen tussen de 500 en 10.000 stuks.

Microsoft Kin

Microsoft kondigde onlangs de staking aan van de verkopen van haar Kin-telefoons. De producent lag door haar investeerders onder vuur aangezien volgens geruchten de verkopen sterk zouden tegenvallen. Erg gingen zelfs cijfers op van slechts 500 stuks die de toonbank gezien zouden hebben en inmiddels lijkt dit aantal aardig te kloppen. Volgens een welingelichte bron van Daring Fireball heeft een medewerker van Microsoft inderdaad bevestigd dat er slechts 503 stuks door Microsoft verkocht zijn aan consumenten. De medewerker van Microsoft schaamt zich dan ook sterk voor het aantal en de prestaties van het bedrijf. Ook is hij aandeelhouder en erg boos op deze ontwikkeling aangezien het volgens hem een slechte zet was om de lijn te lanceren aangezien het meer een test had moeten zijn.

Microsoft zelf heeft niet gereageerd over de verkoopcijfers van de toestellen. In het persbericht over het stoppen van haar telefoon-lijn liet de ontwikkelaar alleen weten dat de Kin-medewerkers op zouden gaan in het Windows Phone 7-team.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters