MeeGo-telefoon van Nokia komt eraan

Nokia heeft bij elektronicawaakhond FCC in de VS een ontwerp van een telefoon ingeleverd dat waarschijnlijk de langverwachte Nokia N9 is, de MeeGo-telefoon die voor dit jaar was beloofd. Het kan zijn dat dit toestel de N950 gaat heten, want een bedrijf dat reclamespotjes schiet, is bezig met een filmpje voor een toestel met deze naam.

Nokia N9 N950

Nokia heeft uiteraard nog niets officieel aangekondigd dus het blijft enigszins gissen, maar de weinig beschikbare feiten geven aan dat het ontwerp weinig verschilt van het plaatje dat ooit van de nooit op de markt gebrachte N9 is uitgelekt. Dat is een opmerkelijk gegeven, omdat over dat ontwerp het verhaal ging dat het schuifmechanisme voor het toetsenbord niet zou deugen.

De FCC-documenten melden dat het apparaat een quad-band GSM telefoon wordt met 3G-ondersteuning, net als de recente Symbian^3 toestellen.

De Nokia N9/N950 zou een 1.6Ghz Atom processor bezitten en op MeeGo draaien. Dat het serieus wordt met de N9/N950, valt ook af te leiden uit het feit dat een bedrijf bezig is met een reclamefilmpje voor een Nokia N950.

Bron: Fone Arena

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters