‘Meer bekend over de Microsoft Lumia 650 ’

Er zijn beelden en specificaties op internet verschenen van de Microsoft Lumia 650. De telefoon werd eerst aangezien als een demo-toestel voor Windows 10, maar blijkt nu echt op de markt te komen.

De Microsoft Lumia 650 wordt een budget-telefoon met Windows 10 als besturingssysteem. Zoals je van Microsoft kunt verwachten, probeert het bedrijf alle prijssegmenten te vullen met toestellen. Na de Lumia 950, 950 XL en 550 is het tijd voor iets er tussenin. Het toestel wordt vermoedelijk volgende week door Microsoft gepresenteerd.

Microsoft Lumia 650 specificaties

De Lumia 650 krijgt een 5 inch HD lcd-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Binnenin zit een Qualcomm Snapdragon 210-processor die ondersteund wordt door 1 GB werkgeheugen. De camera schiet foto’s in een resolutie van 8 megapixel, de resolutie van de selfiecamera is nog niet bekend. De Lumia 650 wordt van stroom voorzien door een 2000 mAh-batterij.

DesignLumia-650-Prototyp

Bij de Lumia 650 zal Microsoft het design proberen net zo hoogwaardig aan te laten voelen als bij de Lumia 950-
toestellen. Dit houdt in dat het toestel simplistisch is, maar wel stevig aan zal voelen. Verder zal de Lumia 650 draadloos opladen ondersteunen, helaas is er geen lte aanwezig.

Demo-toestel

Ongeveer een maand geleden kwamen er al berichten binnen over de Lumia 650. Aangezien het besturingssysteem Windows 10 net gelanceerd was leek het een demo-toestel te zijn. Dit zijn toestellen met lage specificaties die gebruikt worden om te kijken wat het besturingssysteem aan kan.

Windows 10

Het besturingssysteem van de Lumia 650 is Windows 10. Deze nieuwe versie van het besturingssysteem draait nog niet op veel toestellen. Het is nog vrij onduidelijk wanneer de update naar oudere Windows-toestellen komt. Toch zullen veel gebruikers met Windows 8.1 niet staan te springen om de update. Gebruikers met Windows 10 klagen over meerdere functies die niet werken waaronder bepaalde apps die niet starten en de nieuwe functie Continuum die niet goed werkt.

De Microsoft Lumia 650 zal waarschijnlijk volgende week gepresenteerd worden, maar er is nog geen officiële bevestiging van de fabrikant. Ook is er nog geen prijs bekend van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Daan Moons -

    Ik vind dat jullie vrij negatief zijn over W10M, Ik draai de Insider preview al vanaf 10536 en moet zeggen dat het steeds stabieler word en vanaf 10582 ging het best goed. Ik heb op mijn L930 soms wat last van crashende apps maar functies die niet werken kom ik sinds 10586 niet meer tegen. Er zijn alleen meer functies bijgekomen. Het klopt wel dat er soms wat bugs zijn, maar zo erg niet.

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

smartphone kiezen

OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op lees verder

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play gecertificeerd: uiterlijk en specificaties bekend lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters