‘Meer bekend over de Microsoft Lumia 650 ’

Er zijn beelden en specificaties op internet verschenen van de Microsoft Lumia 650. De telefoon werd eerst aangezien als een demo-toestel voor Windows 10, maar blijkt nu echt op de markt te komen.

De Microsoft Lumia 650 wordt een budget-telefoon met Windows 10 als besturingssysteem. Zoals je van Microsoft kunt verwachten, probeert het bedrijf alle prijssegmenten te vullen met toestellen. Na de Lumia 950, 950 XL en 550 is het tijd voor iets er tussenin. Het toestel wordt vermoedelijk volgende week door Microsoft gepresenteerd.

Microsoft Lumia 650 specificaties

De Lumia 650 krijgt een 5 inch HD lcd-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Binnenin zit een Qualcomm Snapdragon 210-processor die ondersteund wordt door 1 GB werkgeheugen. De camera schiet foto’s in een resolutie van 8 megapixel, de resolutie van de selfiecamera is nog niet bekend. De Lumia 650 wordt van stroom voorzien door een 2000 mAh-batterij.

DesignLumia-650-Prototyp

Bij de Lumia 650 zal Microsoft het design proberen net zo hoogwaardig aan te laten voelen als bij de Lumia 950-
toestellen. Dit houdt in dat het toestel simplistisch is, maar wel stevig aan zal voelen. Verder zal de Lumia 650 draadloos opladen ondersteunen, helaas is er geen lte aanwezig.

Demo-toestel

Ongeveer een maand geleden kwamen er al berichten binnen over de Lumia 650. Aangezien het besturingssysteem Windows 10 net gelanceerd was leek het een demo-toestel te zijn. Dit zijn toestellen met lage specificaties die gebruikt worden om te kijken wat het besturingssysteem aan kan.

Windows 10

Het besturingssysteem van de Lumia 650 is Windows 10. Deze nieuwe versie van het besturingssysteem draait nog niet op veel toestellen. Het is nog vrij onduidelijk wanneer de update naar oudere Windows-toestellen komt. Toch zullen veel gebruikers met Windows 8.1 niet staan te springen om de update. Gebruikers met Windows 10 klagen over meerdere functies die niet werken waaronder bepaalde apps die niet starten en de nieuwe functie Continuum die niet goed werkt.

De Microsoft Lumia 650 zal waarschijnlijk volgende week gepresenteerd worden, maar er is nog geen officiële bevestiging van de fabrikant. Ook is er nog geen prijs bekend van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Daan Moons -

    Ik vind dat jullie vrij negatief zijn over W10M, Ik draai de Insider preview al vanaf 10536 en moet zeggen dat het steeds stabieler word en vanaf 10582 ging het best goed. Ik heb op mijn L930 soms wat last van crashende apps maar functies die niet werken kom ik sinds 10586 niet meer tegen. Er zijn alleen meer functies bijgekomen. Het klopt wel dat er soms wat bugs zijn, maar zo erg niet.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters