‘Meer bekend over de Microsoft Lumia 650 ’

Er zijn beelden en specificaties op internet verschenen van de Microsoft Lumia 650. De telefoon werd eerst aangezien als een demo-toestel voor Windows 10, maar blijkt nu echt op de markt te komen.

De Microsoft Lumia 650 wordt een budget-telefoon met Windows 10 als besturingssysteem. Zoals je van Microsoft kunt verwachten, probeert het bedrijf alle prijssegmenten te vullen met toestellen. Na de Lumia 950, 950 XL en 550 is het tijd voor iets er tussenin. Het toestel wordt vermoedelijk volgende week door Microsoft gepresenteerd.

Microsoft Lumia 650 specificaties

De Lumia 650 krijgt een 5 inch HD lcd-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Binnenin zit een Qualcomm Snapdragon 210-processor die ondersteund wordt door 1 GB werkgeheugen. De camera schiet foto’s in een resolutie van 8 megapixel, de resolutie van de selfiecamera is nog niet bekend. De Lumia 650 wordt van stroom voorzien door een 2000 mAh-batterij.

DesignLumia-650-Prototyp

Bij de Lumia 650 zal Microsoft het design proberen net zo hoogwaardig aan te laten voelen als bij de Lumia 950-
toestellen. Dit houdt in dat het toestel simplistisch is, maar wel stevig aan zal voelen. Verder zal de Lumia 650 draadloos opladen ondersteunen, helaas is er geen lte aanwezig.

Demo-toestel

Ongeveer een maand geleden kwamen er al berichten binnen over de Lumia 650. Aangezien het besturingssysteem Windows 10 net gelanceerd was leek het een demo-toestel te zijn. Dit zijn toestellen met lage specificaties die gebruikt worden om te kijken wat het besturingssysteem aan kan.

Windows 10

Het besturingssysteem van de Lumia 650 is Windows 10. Deze nieuwe versie van het besturingssysteem draait nog niet op veel toestellen. Het is nog vrij onduidelijk wanneer de update naar oudere Windows-toestellen komt. Toch zullen veel gebruikers met Windows 8.1 niet staan te springen om de update. Gebruikers met Windows 10 klagen over meerdere functies die niet werken waaronder bepaalde apps die niet starten en de nieuwe functie Continuum die niet goed werkt.

De Microsoft Lumia 650 zal waarschijnlijk volgende week gepresenteerd worden, maar er is nog geen officiële bevestiging van de fabrikant. Ook is er nog geen prijs bekend van het toestel.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters