Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go

De nieuwe APK van Pokémon Go, versie 0.71.0, is zojuist uitgekomen en Niantic Labs lijkt weer veel nieuws toe te voegen aan het mobiele Pokémonspel. De ontwikkelaar lijkt zelfs een van de grootste vernieuwingen ooit te gaan introduceren. In de code staan namelijk verwijzingen naar 135 nieuwe Pokémon, vrijwel zeker de Pokémon uit generatie drie.

De Pokémon die we waarschijnlijk dus gaan zien in Pokémon Go hebben Pokédexnummer 252 tot 386, van Treecko tot Deoxys. Het kan echter nog wel een tijdje duren voordat de nieuwe beestjes ook echt in het spel verschijnen. Het toevoegen van nieuwe Pokémon is altijd een fikse onderneming. Niantic moet nieuwe aanvallen aan het spel toevoegen en moet ook elke nieuwe Pokémon van zijn unieke cry voorzien. Beide zijn nog niet aan de app toegevoegd.

Pokémon Go

Het toevoegen van nieuwe Pokémon lijkt de laatste tijd een soort sport te zijn bij Niantic. Eerder voegde het bedrijf al legendarische Pokémon toe aan zijn mobiele game. Daardoor kun je vanaf nu Pokémon als Zapdos en Moltres ook vangen. Voor de krachtige Pokémon Mewtwo gaat de developer waarschijnlijk nieuwe exclusieve raids introduceren.

Andere verbeteringen Pokémon Go

Naast deze grote stap gaat Niantic Labs ook een aantal kleinere verbeteringen doen. Zo duikt er in de code van de nieuwe APK het woord super incubator op. Deze incubator laat je eieren waarschijnlijk een stuk sneller uitkomen dan de ‘gewone’ incubators die je nu ter beschikking hebt. Er lijkt ook iets gedaan te zijn met hoe shiny’s eruit zien als ze tevoorschijn komen, omdat de shinyspawn veranderd is. Daarnaast lijk je een speciaal embleem te krijgen als je een van de eerdergenoemde exclusieve raids overwint en kun je movesets in het Pokémonscherm doorzoeken.

Bron: The Silph Road

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters