Meer details over de Google Phone verschijnen

Het geruchtencircuit met betrekking tot de vermeende Google-telefoon draait op volle toeren. Volgens nieuwe geruchten zou het toestel Nexus One gaan heten, en lijkt het qua formfactor op de HTC Passion.

Google Phone leak

Nadat het er zaterdag op leek dat Google’s eigen Android-telefoon het levenslicht had gezien, is er nu al meer informatie over naar buiten gekomen. De telefoon zou op de foto gezet zijn, en bovendien zijn er meer gedetailleerde specificaties naar buiten gekomen. Ten eerste zal de Google Phone waarschijnlijk Nexus One gaan heten. Verder is de smartphone, zoals al uit eerder geruchten bleek, gemaakt door HTC, en lijkt hij heel erg op de Passion. Het enige zichtbare verschil lijkt tot nu toe het HTC-logo te zijn. De vermeende Google-telefoon dook weer op Twitter op, al werd de foto gemaakt door iemand die schijnbaar geen banden heeft met Google. Deze persoon meldt op Twitter dat hij het toestel een soort iPhone vindt met wat extra schermruimte, een trackballl en het Android-besturingssysteem.

De informatie over het bestaan van de Google Phone wordt bevestigd door The Wall Street Journal. Men is daar te weten gekomen dat de telefoon de naam Nexus One heeft meegekregen en daarnaast zonder simlock en met UMTS/HSDPA-compatibiliteit verkocht zal worden. In de Verenigde Staten betekent dit dat het toestel zal werken op de netwerken van AT&T en T-Mobile. Er wordt verwacht dat T-Mobile Google’s partner zal worden bij de lancering van het toestel. Over toestelexclusiviteit wordt echter niet gesproken. Over een lancering in Europa is niets bekend, maar het lijkt er wel op dat de Nexus One op onze telecomnetwerken kan werken. De release zou begin volgend jaar moeten gaan plaatsvinden. Google heeft het bestaan van de telefoon niet bevestigd, maar zegt wel dat het iets heeft laten testen door zijn medewerkers. Inmiddels zijn ook de eerste foto’s online verschenen die gemaakt zijn door Google-medewerkers met de nieuwe Google-telefoon. De resolutie van de foto’s zou 5 megapixels zijn.

Bron: Tmo News

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters