Meer details over de Motorola Motus komen naar buiten

De Motus is een van de vele telefoons die Motorola binnenkort uit wil gaan brengen. Over het toestel, welke in Europa waarschijnlijk Backflip gaat heten, is inmiddels meer bekend geworden.

Motorola Motus

De Motorola Motus dook kortgeleden op, en is een van de vele telefoons die fabrikant Motorola komend jaar uit gaat brengen. Volgens de roadmap zou de Motus ergens begin volgend jaar uit moeten komen. Alhoewel er van het toestel alleen nog maar een vage foto is uitgelekt, is er al wel bekend dat er ook een Europese release zal zijn. De Motus zou dan een naamswijziging krijgen naar Backflip. Deze naam is afkomstig van het toetsenbord en verwijst naar het feit dat het hardwarematige Qwerty-toetsenbord omgekeerd omklapt wanneer de eigenaar deze wil gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het toetsenbord in ingeklapte stand naar buiten wijst, waardoor het trackpad wat op het toetsenbord zit in ingeklapte stand bruikbaar is. Ook is het mogelijk om het toetsenbord half uit te klappen waardoor de Motus in een staande positie is te zetten. Hierdoor kan er gemakkelijk naar films gekeken worden zonder de noodzaak om het toestel zelf vast te houden.

Verder is er bekendgeworden dat de Motus waarschijnlijk door de Amerikaanse telecomprovider AT&T verkocht zal worden. Volgens de telco zal het toestel bij de eerste batch Android-telefoons zitten die het uit wil gaan leveren. Dit zou dan in april of mei moeten zijn, wat betekent dat de release nog wel even op zich laat wachten. Van de Europese release is nog niets bekend. Qua specificaties is er bekend dat er een 5Mp-camera aanwezig is met LED-flash. Opvallend genoeg is de camera-module op het toetsenbord gemonteerd. De Motus is verder voorzien van Motorola’s eigen schil voor het Android-besturingssysteem: MotoBlur. Verder zou het toestel relatief dik zijn, en is het mogelijk dat er een Snapdragon-processor aanwezig is. Eerdere geruchten wezen op de 528MHz die meestal in Android-telefoons gebruikt wordt.

Bron: Engadget

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters