Meer details Samsung S8000 gespot

De Samsung S8000 lekte al eerder uit met een klein aantal details, maar nu is het toestel met al zijn specs in volle glorie op internet verschenen. Het lijkt erop dat dit toestel een nieuwe interface gaat bieden en daarmee als competitie voor de LG Arena gepositioneerd wordt.

Samsung S8000 Cubic

Samsung staat erom bekend altijd met veel toestellen te komen in een korte tijd en daarom lekken er ook nogal eens toestellen van de producent. Zo ook nu weer, hoewel het om een toestel gaat dat we al eerder gezien hebben. De Samsung S8000 is nu in volle glorie op het internet verschenen met de meeste specificaties erbij. Ook een duidelijke persfoto van het toestel is op het net verschenen. De nieuwe details laten allereerst zien dat de S8000 niet in de Ultra Touch-lijn zal vallen, zoals eerder gedacht. Het toestel zal de bijnaam Cubic krijgen, die zou slaan op de nieuwe interface die Samsung in het toestel gebruikt. Deze zou net als de S-Class-interface van LG gebruik maken van een soort kubus met verschillende stand-by schermen. Ook de specificaties van de S8000 lijken erg op die van de Arena en volgens velen zal het toestel dan ook een geduchte vijand worden van de KM900.

Het toestel moet onder andere een 5-megapixelcamera krijgen, die video’s kan opnemen in een nog onbekende resolutie. We gokken echter dat dit net als bij de Samsung UltraTOUCH en de LG Arena een D1-resolutie zal zijn. Ook is de S8000 uitgerust met ondersteuning voor Wi-Fi, aGPS en umts, maar hsdpa lijkt het toestel niet te hebben. Ook geavanceerde multimediafuncties zoals muziekherkenning en DivX-/Xvid-ondersteuning zijn aanwezig in de Cubic en samen met de nieuwe interface classificeert dit toestel zich dan ook prima als een tegenstander van de Arena. Het scherm van het toestel zal net als in de S8300 een amoled-touchscreen zijn en zal zeer waarschijnlijk multi-touch ondersteunen. Wanneer het toestel aangekondigd zal worden is nog niet bekend, maar we weten dat er volgende week een aankondiging van Samsung plaatsvindt en we kunnen ons goed voorstellen dat ook de Cubic hier deel van zal uitmaken.

Bron: Justamp

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters