Meer foto`s en informatie duikt op van de MDA Vario 3

T-Mobile laat steeds meer informatie lekken van de nieuwe HTC Kaiser ook wel in de T-Mobile taal genoemde MDA Vario 3. Deze nieuwe PDA heeft de laatste specs in zich die je van een pda gemaakt in 2007 mag verwachten.

Afgelopen week was er een datasheet naar buiten gelekt van T-Mobile Duitsland waarin de specs staan van de nieuwe MDA Vario 3. Dit was het eerste teken dat de Vario 3 zijn opwachting zit te maken naar de winkels toe. Hierop volgde weer een nieuwe review van de HTC Kaiser waarin veel nieuwe foto`s zijn opgenomen en filmpjes om een totaal beeld te krijgen van de nieuwste HTC PDA.

Twee dagen geleden is bekend geworden dat T-Mobile de MDA Vario 3 eerder zal lanceren dan de HTC Kaiser. Waarschijnlijk heeft T-Mobile de eerste paar weken van de lancering exclusief opgekocht zodat zij als enigste het toestel mogen verkopen in Europa. HTC zal later volgen met zijn unbranded Kaiser waarop veel mensen zitten te wachten.

De MDA Vario 3 kunnen we vanaf Augustus in de winkel verwachten en een paar weken later zal de HTC Kaiser ook volgen. Prijzen zijn nog niet bekend, maar de MDA 3 zal rond de 600 gaan kosten los en de HTC Kaiser rond de 700 euro.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters