Meer foto's van de Dell Streak 7-tablet komen naar buiten

Een website heeft foto’s in handen gekregen van de Dell Streak 7 die tijdens de CES aangekondigd zal gaan worden. De tablet beschikt over een 7-inch scherm samen met het Android OS en een eigen interface.

Dell Streak 7

Onlangs wist Engadget de hand te leggen op een presentatie van Dell waarin de nieuwe Streak 7 voorkwam. Inmiddels lijken ook de persfoto’s van de tablet voortijdig naar buiten te zijn gekomen.

De Streak 7 is de eerste 7-inch tablet van Dell. Eerder verkocht de fabrikant al de 5-inch Streak. De Streak 7 krijgt de beschikking over zowel UMTS als HSDPA en krijgt twee camera’s, eentje aan de voorkant om mee te videobellen en eentje aan de achterkant voor foto’s. De Streak 7 zal waarschijnlijk voorzien zijn van Android 2.2 en heeft hierbij een eigen UI gekregen van Dell.

De tablet zal waarschijnlijk volgende week aangekondigd gaan worden tijdens de CES beurs in Las Vegas. Het apparaat zal via T-Mobile in Amerika geleverd gaan worden en de verwachting is dat de rest van de wereld het toestel in de loop van 2011 te zien zal krijgen.

Dell Streak 7

 

Dell Streak 7

 

Dell Streak 7

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters