Meer foto's van de Samsung M5650 Lindy komen uit

Nadat de grote zus van de Samsung Corby al eerder gelekt is het toestel wederom onder handen genomen. Deze keer is het toestel onderworpen aan een fotoreportage met daarbij de nodige specificaties.

Samsung M5650 Lindy

Vorige week kwam voor het eerst de grote zus van de Samsung Corby aan het licht. De M5650 Lindy is een telefoon die de zelfde vormen heeft als de Corby maar een stukje groter is en wat beter bedeeld is met specificaties. Er was eerst relatief weinig bekend van het toestel maar nu heeft GSM Arena een uitgebreide fotoshoot met het toestel geplaatst en de nodige informatie. De specificaties van de Corby zijn wat onder handen genomen in deze Lindy, zo heeft het toestel wel ondersteuning voor Wi-Fi en 3G en heeft het een geüpgradede camera gekregen. Ten eerste heeft hij in plaats van een 2-megapixelcamera een 3-megapixelcamera en daarnaast is ook een tweede VGA-camera aanwezig in de M5650. Een andere, misschien wat minder positieve, verandering, is dat de Lindy een resistief touchscreen zal hebben in plaats van het capacitieve scherm van de Corby.

De Lindy gaat rond de 150 euro kosten maar vooralsnog is het toestel alleen voor Portugal echt officieel gemaakt via de Samsung website. Of het toestel ook naar Nederland gaat komen is nog onbekend.

Samsung M5650 Lindy

 

Samsung M5650 Lindy

 

Samsung M5650 Lindy

 

Samsung M5650 Lindy

 

Samsung M5650 Lindy

 

Samsung M5650 Lindy

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters