‘Meer gegevens en foto’s verschenen van Samsung Galaxy S6 Edge Plus’

Samsung kondigt deze zomer waarschijnlijk een grote, verbeterde variant van de Galaxy S6 Edge aan. Over deze Samsung Galaxy S6 Edge Plus verscheen al de nodige hoeveelheid informatie, maar nu is er opnieuw beeld en specificaties van de smartphone verschenen.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Deze informatie is gepubliceerd door het Franstalige No Where Else, dat in de afgelopen maanden vaker met informatie kwam over de nieuwe toptelefoon van Samsung. Op de foto’s is de nieuwe smartphone op drie foto’s te zien. Op twee kiekjes ligt hij onder de gewone Galaxy S6 Edge.

De Plus-variant krijgt in ieder geval een gouden variant en heeft qua uiterlijk veel overeenkomsten met de oorspronkelijke versie. Dit bleek ook wel uit eerder verschenen materiaal. Er wordt nu ook wat informatie genoemd over de hardware van de smartphone.

Zo krijgt het scherm een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. De waarschijnlijke schermresolutie is 5,7 inch. In de Galaxy S6 Edge Plus zit als het goed is de Exynos 7420-processor van Samsung. Deze 64 bit-chipset klokt met acht kernen maximaal 2,1GHz.

Foto’s maakt de smartphone waarschijnlijk in 16 en 8 megapixel. De batterij krijgt een inhoud van 3700 mAh, waarmee de smartphone op dat vlak een stuk beter is dan de gewone S6 Edge. De opslagcapaciteit bedraagt 32GB en is helaas opnieuw niet uitbreidbaar.

Waarschijnlijk kondigt Samsung de Galaxy S6 Edge Plus aan op 12 augustus. De toestelprijs is nog onbekend, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de smartphone duurder is dan de gewone Galaxy S6 Edge. Het is nog onbekend of en wanneer de telefoon in Nederland verkrijgbaar is.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Boneka -

  Vraagje de gewone Samsung Galaxy S6 of Edge heeft een zeer slechte BT icm boxen om naar muziek te luisteren. Is dit bij jullie bekend. Mijn collega met Iphone spat het geluid ervan af.

   1. Boneka -

    Lijkt me pittig. Ik heb dit namelijk samen uitgevoerd met een collega op dezelfde tijd en dezelfde boxen. Om de beurt getest. Iphone uitstekend, mijn S6 vol met haperingen. Ik lees dit ook bij Tweakers die hier gebruik van maken.

   2. iRobot -

    Kan natuurlijk 1001 oorzaken hebben.
    Heb je een linkje waar dat uit blijkt want Tweakers is zeer positief over de S6? (9.0 eindbeoordeling)

   3. Boneka -

    Ik kraak het toestel ook helemaal niet af. Ik ben er dik tevreden over. Maar vandaag toevallig wel iemand met hetzelfde probleem. Deze heeft het mainboard vervangen. Probleem is bij hem opgelost.

   4. iRobot -

    Maandagochtend toestellen blijf je altijd houden. Daar doe je weinig aan. Wat in zo'n geval belangrijk is, is dat de service van de fabrikant goed is. En als ik het goed begrijp valt daar weinig op af te dingen.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters