‘Meer gegevens en foto’s verschenen van Samsung Galaxy S6 Edge Plus’

Samsung kondigt deze zomer waarschijnlijk een grote, verbeterde variant van de Galaxy S6 Edge aan. Over deze Samsung Galaxy S6 Edge Plus verscheen al de nodige hoeveelheid informatie, maar nu is er opnieuw beeld en specificaties van de smartphone verschenen.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Deze informatie is gepubliceerd door het Franstalige No Where Else, dat in de afgelopen maanden vaker met informatie kwam over de nieuwe toptelefoon van Samsung. Op de foto’s is de nieuwe smartphone op drie foto’s te zien. Op twee kiekjes ligt hij onder de gewone Galaxy S6 Edge.

De Plus-variant krijgt in ieder geval een gouden variant en heeft qua uiterlijk veel overeenkomsten met de oorspronkelijke versie. Dit bleek ook wel uit eerder verschenen materiaal. Er wordt nu ook wat informatie genoemd over de hardware van de smartphone.

Zo krijgt het scherm een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. De waarschijnlijke schermresolutie is 5,7 inch. In de Galaxy S6 Edge Plus zit als het goed is de Exynos 7420-processor van Samsung. Deze 64 bit-chipset klokt met acht kernen maximaal 2,1GHz.

Foto’s maakt de smartphone waarschijnlijk in 16 en 8 megapixel. De batterij krijgt een inhoud van 3700 mAh, waarmee de smartphone op dat vlak een stuk beter is dan de gewone S6 Edge. De opslagcapaciteit bedraagt 32GB en is helaas opnieuw niet uitbreidbaar.

Waarschijnlijk kondigt Samsung de Galaxy S6 Edge Plus aan op 12 augustus. De toestelprijs is nog onbekend, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de smartphone duurder is dan de gewone Galaxy S6 Edge. Het is nog onbekend of en wanneer de telefoon in Nederland verkrijgbaar is.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters