Meer info over high-capacity batterij HTC HD2 onthuld

Dat de HTC HD2 een batterij met een extra hoge capaciteit en daarbij een nieuwe achterklep met kick-stand zal krijgen wisten we al eerder, maar echt gedetailleerd was de info nog niet. Nu wel, samen met twee live-foto’s.

Een tijdje geleden kwam er wat informatie over een vergrootte batterij met aangepaste batterijklep voor de HTC HD2 waar een kick-stand in verwerkt zit aan het licht, waarover toen nog niet heel veel bekend was. Dat is nu veranderd met nieuw informatie en real-life foto’s. Ten eerste weten we nu dat de batterij een capaciteit van 2300mAh zal gaan krijgen, dat is dus iets minder dan twee keer zoveel als de originele 1230mAh-batterij van het toestel. Hiermee is de batterij ook flink wat dikker, zo wijzen de onderstaande foto’s ook wel uit.

Uit de foto’s komt naar boven dat het geheel eigenlijk een stuk dikker is dan de eerdere renders deden voorkomen, wat het gevaarte niet aantrekkelijker maakt. Ook de frisse gele kleur onder de kick-stand blijkt in het echt helemaal niet aanwezig te zijn; er zit gewoon een saai grijs vlak onder het standaardje. Het ding zou nog deze maand op de markt moeten komen en is nu al te pre-orderen voor een bedrag dat ongeveer gelijk staat aan €45.

HTC HD2 batterij kick-stand

 

HTC HD2 batterij kick-stand

 

Bron: WM Poweruser

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters