Meer informatie bekend over de Sony Ericsson W995 en de Idou

Gister is tijdens de persconferentie van Sony Ericsson meer duidelijkheid verschaft over de Idou en zijn functionaliteit. Daarnaast hebben we de Sony Ericsson W995 uitgebreid kunnen bekijken.

Sony Ericsson W995

De Sony Ericsson W995 is een toestel dat beschikt over een 8-megapixelcamera, UMTS en HSDPA. Het toestel is wederom een toestel uit het Walkman-segment en vult dit goed aan. Het display van de Sony Ericsson W995 is met zijn doorsnede van 2,6 inch het grootste scherm in een Sony Ericsson Java-telefoon ooit en is daarnaast van sublieme kwaliteit zoals we van het merk gewend zijn. De Walkman-speler in het toestel is voorzien van Sony Ericsson’s laatste technolgieën op het gebied van muziekkwalteit, namelijk Clear Stereo en Clear Bass. Verder heeft het toestel het bekende Shake Control en SensMe ingebouwd gekregen. De niet-muziekgerelateerde specificaties liegen er net als bij de C905 ook niet om, zo heeft het toestel Sony Ericsson’s laatste Java-platform ingebouwd gekregen en kan hij overweg met UMTS- en HSDPA-netwerken. Verder is er ondersteuning voor Wi-Fi en aGPS en heeft het toestel stereo bluetooth ingebouwd.

Sony Ericsson heeft ons gisteren een kijkje in de toekomst gegeven met één van haar toestellen die nog in ontwikkeling is. Het toestel bestaat nu nog onder de codenaam Idou en zal een heel arsenaal aan geavanceerde functies bieden; zo is het als eerste telefoon ter wereld voorzien van een 12-megapixelcamera en heeft het toestel een echt 16:9-widescreen. Het toestel zal tevens Sony Ericsson’s eerste toestel zijn dat op het nieuwe Symbian Foundation-besturingssysteem draait en valt onder het ‘Entertainment Unlimited’-merk van Sony Ericsson. Het toestel is momenteel nog niet stabiel en het draait nu ook nog op Symbian S60. Nadat we zelf even met het toestel gespeeld hebben zijn we van mening dat het er allemaal erg leuk uitziet. Onduidelijk is nog hoe de camerakwaliteit is maar we gaan er vanuit dat deze prima zal zijn.

Sony Ericsson Idoe

 

Sony Ericsson Idoe

 

Sony Ericsson Idoe

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters