Meer informatie Medion-tablet wordt bekend

Inmiddels is er meer informatie bekend geworden over de eerder geteasde tablet van Medion. Tijdens de IFA werd hij tentoongesteld en dat resulteerde ook in extra info.

Medion LifeTab

Allereerst is duidelijk geworden dat de tablet gemaakt zal worden door het Chinese ZTE, dat zich inmiddels tot de grootste telefoonproducenten ter wereld kan rekenen. De productie is dus niet in handen van Medion zelf of moederbedrijf Lenovo. De 10″ Honeycomb-tablet zal eerst beschikbaar komen in Engeland voor een nog onbekende prijs.

Het gaat om een tablet met Android 3.2 erop die draait op de bekende Tegra 2-processor van nVidia. Behalve van zijn prijs moet de LifeTab, zoals het apparaat heet, het ook hebben van zijn HSPA+ verbinding. Die netwerkstandaard valt officieel zelfs onder de noemer 4G, hoewel alleen Amerikaanse bedrijven apparaten met HSPA+ ondersteuning ook echt als 4G-apparaten op de markt brengen. In Nederland zal dat dus niet het geval zijn. Wanneer en of een Nederlandse release gepland staat is niet bekend.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via