Meer informatie over de HTC Legend verschijnt

De HTC Legend lekte onlangs uit in de roadmap voor Android-telefoons van HTC. Het toestel lijkt de opvolger te gaan worden van de Hero, met een vergelijkbare formfactor. Er is inmiddels meer informatie naar buiten gekomen.

HTC Legend

Dat de HTC Legend de opvolger van de Hero wordt, werd al duidelijk door de roadmap die onlangs uitlekte. Aan de formfactor en de naam van het toestel te zien gaat het de Hero vervangen. Verder was er al bekend dat de Legend qua specificaties erg op de Hero lijkt. Wel zit er een iets snellere processor in, en zal het toestel met Android 2.0 uitgeleverd worden. Al is het ook mogelijk dat de Legend tegen de tijd van de relase voorzien is van de 2.1-update. Opvallend is dat er wordt gesproken over een optical trackpoint die als een soort muis gebruikt kan worden. Hoe dit precies werkt wordt niet uitgelegd. Hoewel de Legend dus erg op de Hero lijkt zijn er nog wel een aantal puntjes gevonden waarop de toestellen verschillen. Zo zal de opvolger van de Hero een metalen frame krijgen, en zullen er geüpdatete versies van de applicaties People en Footprints aanwezig zijn. Ook is er LED-flash, iets wat de Hero niet had.

De verwachting is nog steeds dat het toestel op het MWC aangekondigd zal worden, in het eerste kwartaal van 2010. Naast de extra informatie is er ook nog een duidelijker renderplaatje opgedoken. Daarop zijn de details van het toestel beter te zien. De Legend zal waarschijnlijk op het netwerk van T-Mobile uitgebracht worden, waardoor een release in ons land zeer goed mogelijk is.

HTC Legend Specs 

Bron: ai.rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters