Meer informatie over de HTC Legend verschijnt

De HTC Legend lekte onlangs uit in de roadmap voor Android-telefoons van HTC. Het toestel lijkt de opvolger te gaan worden van de Hero, met een vergelijkbare formfactor. Er is inmiddels meer informatie naar buiten gekomen.

HTC Legend

Dat de HTC Legend de opvolger van de Hero wordt, werd al duidelijk door de roadmap die onlangs uitlekte. Aan de formfactor en de naam van het toestel te zien gaat het de Hero vervangen. Verder was er al bekend dat de Legend qua specificaties erg op de Hero lijkt. Wel zit er een iets snellere processor in, en zal het toestel met Android 2.0 uitgeleverd worden. Al is het ook mogelijk dat de Legend tegen de tijd van de relase voorzien is van de 2.1-update. Opvallend is dat er wordt gesproken over een optical trackpoint die als een soort muis gebruikt kan worden. Hoe dit precies werkt wordt niet uitgelegd. Hoewel de Legend dus erg op de Hero lijkt zijn er nog wel een aantal puntjes gevonden waarop de toestellen verschillen. Zo zal de opvolger van de Hero een metalen frame krijgen, en zullen er geüpdatete versies van de applicaties People en Footprints aanwezig zijn. Ook is er LED-flash, iets wat de Hero niet had.

De verwachting is nog steeds dat het toestel op het MWC aangekondigd zal worden, in het eerste kwartaal van 2010. Naast de extra informatie is er ook nog een duidelijker renderplaatje opgedoken. Daarop zijn de details van het toestel beter te zien. De Legend zal waarschijnlijk op het netwerk van T-Mobile uitgebracht worden, waardoor een release in ons land zeer goed mogelijk is.

HTC Legend Specs 

Bron: ai.rs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters