Meer informatie over de HTC Legend verschijnt

De HTC Legend lekte onlangs uit in de roadmap voor Android-telefoons van HTC. Het toestel lijkt de opvolger te gaan worden van de Hero, met een vergelijkbare formfactor. Er is inmiddels meer informatie naar buiten gekomen.

HTC Legend

Dat de HTC Legend de opvolger van de Hero wordt, werd al duidelijk door de roadmap die onlangs uitlekte. Aan de formfactor en de naam van het toestel te zien gaat het de Hero vervangen. Verder was er al bekend dat de Legend qua specificaties erg op de Hero lijkt. Wel zit er een iets snellere processor in, en zal het toestel met Android 2.0 uitgeleverd worden. Al is het ook mogelijk dat de Legend tegen de tijd van de relase voorzien is van de 2.1-update. Opvallend is dat er wordt gesproken over een optical trackpoint die als een soort muis gebruikt kan worden. Hoe dit precies werkt wordt niet uitgelegd. Hoewel de Legend dus erg op de Hero lijkt zijn er nog wel een aantal puntjes gevonden waarop de toestellen verschillen. Zo zal de opvolger van de Hero een metalen frame krijgen, en zullen er geüpdatete versies van de applicaties People en Footprints aanwezig zijn. Ook is er LED-flash, iets wat de Hero niet had.

De verwachting is nog steeds dat het toestel op het MWC aangekondigd zal worden, in het eerste kwartaal van 2010. Naast de extra informatie is er ook nog een duidelijker renderplaatje opgedoken. Daarop zijn de details van het toestel beter te zien. De Legend zal waarschijnlijk op het netwerk van T-Mobile uitgebracht worden, waardoor een release in ons land zeer goed mogelijk is.

HTC Legend Specs 

Bron: ai.rs

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters