Meer informatie over de HTC Vision komt naar boven

De HTC Vision was al een keer eerder opgedoken, maar zonder erg veel details. Deze details zijn nu wel uitgelekt, en een mogelijke processor voor de Vision is onderweg naar HTC vanuit Qualcomm.

HTC Vision mockup

Een maand geleden kwam de HTC Vision al een keer in het geruchtencircuit naar boven. Het toestel zou een soort Desire met qwerty-toetsenbord moeten worden als we de toenmalige geruchten mogen geloven, maar dat blijkt nu niet zo te zijn. Volgens nieuwe geruchten zou het toestel een schermdiameter van 4,3 inch hebben, is er een 8-megapixelcamera aan boord en zal het toestel op Android 3.0 gaan draaien. Het toestel komt er uiteraard niet zo uit te zien als de foto hiernaast weergeeft, dit is slechts een mock-up die gemaakt is uit een foto van de Desire en de Touch Pro2.

Ook de processor zou een update krijgen, maar daar is nog een beetje onduidelijkheid over. Mobile Tech Addicts spreekt van een dual-core 800MHz-processor, terwijl Qualcomm net begonnen is met het uitleveren van haar nieuwe generatie Snapdragon-chipsets die volgens Ubergizmo goed in de nieuwe telefoon van HTC terecht kunnen komen. Deze MSM8260 en MSM8660 hebben een dual-core CPU met een kloksnelheid van 1,2GHz. Het kan natuurlijk ook dat deze processoren voor een andere telefoon bestemd zijn, maar duidelijk is dat HTC ze binnenkort zal gaan gebruiken binnen haar portfolio.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters