Meer iPhone 3G foto's komen naar buiten

Afgelopen week zijn er wederom nieuwe foto’s verschenen van de iPhone 3G. Bij sommige foto’s kun je echter vraagtekens bij zetten.

Inmiddels is het zo goed als zeker dat de 3G versie volgende maand aangekondigd wordt tijdens de Apple Keynote in Las Vegas. Vandaag bijvoorbeeld maakte 02 op haar website, zie afbeelding hieronder, bekend dat de iPhone uitverkocht is en niet meer geleverd zal worden. Ook worden AT&T medewerkers in de VS gevraagd om in Juni en Juli thuis te blijven en geen vakantie op te nemen omdat er wederom iets spannends staat te gebeuren in die maand.

iphone-uk-canceled

 

Inmiddels zijn veel sites druk bezig om foto’s te bemachtigen van de iPhone 3G. Opvallend is dat elke site claimt dat ze een echte foto hebben maar dat elke site wel een andere kleur van het apparaat heeft. Zo is er een zwarte versie in omloop en een witte versie. Wat nou wel en niet klopt is onduidelijk, echter wat we wel weten is dat Apple een meester is in het verbergen van hun producten. Tijdens de genoemde keynotes worden voor het testen van de installaties zelfs nep powerpoint slides gebruikt om het publiek om de tuin te leiden.

more-iphone-3g-images

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters