Honor Note 9 krijgt nieuwe Kirin chipset en 6GB RAM

Het is nu ruim een jaar geleden sinds de lancering van Huawei’s Honor Note 8 phablet. Deze werd vorig jaar in augustus gelanceerd en het zou dus tijd moeten zijn voor een opvolger. Helaas is er nog helemaal niks bekendgemaakt over het onthullen van de Honor Note 9. Gezien de tijd van het jaar zal deze waarschijnlijk geïntroduceerd worden tijdens het IFA 2017 evenement in Berlijn volgende maand. Tot die tijd hebben we wat nieuwe gelekte informatie over de specificaties om ons zoet te houden.

Nieuwe Kirin 965 chipset met 6GB RAM

Als de berichten over de Honor Note 9 waar zijn, is het een handset om naar uit te kijken. Het toestel zou namelijk komen met Huawei’s eigen HiSilicon Kirin 965 chipset, welke we nog niet in een ander toestel hebben gezien. Deze zou in combinatie met maar liefst 6GB werkgeheugen het toestel aandrijven. Wat de opslag betreft zou er 64GB beschikbaar zijn voor apps, foto’s en filmpjes.

Honor Note 9

Honor Note 9 met 12 megapixel dual camera setup

Verder wordt in de geruchten aangegeven dat het toestel met een indrukwekkende 4600mAh batterij zou komen. Dit is 100mAh meer dan de Honor Note 8. Zoals de meeste telefoons van tegenwoordig zou het toestel aan de achterkant uitgerust zijn met een dual camera setup met twee 12 megapixel lenzen. De voorkant zou uitgerust worden met een randloos ontwerpt, zoals bij de nieuwe Samsung toestellen. Bij de Honor Note 9 zou de screen-to-body ratio echter minder indrukwekkend zijn. Aangezien het om een Honor Note gaan, verwachten we wat de grootte betreft dat het in ieder geval groter is dan 5.5 inch.

 

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters