Meerdere foto’s verschenen van Samsung Gear S2

Samsung kondigt op de IFA-beurs in Berlijn begin september zijn eerste smartwatch aan met een rond scherm. Van deze Samsung Gear S2 zijn nu al een aantal foto’s verschenen.

Samsung Gear S2

Het gaat om advertentiefoto’s van de smartwatch. Deze zijn door Samsung zelf gepubliceerd. Daarnaast zijn er ook foto’s verschenen van de interface van het horloge. En deze komt ons nogal een beetje bekend voor. De Gear S2 heeft Tizen als besturingssysteem.

Waarschijnlijk heeft het horloge een chipset die geklokt is op 1,2GHz. Dit zou een Exynos-processor van Samsung zelf zijn. Verder heeft de Gear S2 waarschijnlijk 768MB aan werkgeheugen meegekregen en zou de opslagcapaciteit 4GB bedragen.

De nieuwe reclameslogan luidt dit keer niet Next is Now, maar Next is Wild. Samsung zet met de Gear S2 vooral in op het ontwerp van het horloge. De smartwatch wordt bijna aangekondigd. Begin september is de IFA-beurs in Berlijn, waarbij wij ook aanwezig zullen zijn. Dan wordt het horloge aangekondigd en dan zullen wij het natuurlijk niet nalaten om even met de smartwatch te spelen.

Samsung Gear S2 
Samsung Gear S2 
Samsung Gear S2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via