Is dit Meizu’s antwoord op de Xiaomi Mi MIX?

Er is een nieuw toestel van Meizu opgedoken, dat met zijn nog dunnere schermranden de Xiaomi Mi MIX lijkt af te troeven.

Xiaomi Mi MIX

MeizuDe Xiaomi Mi MIX wist hoge ogen te gooien in een markt waar de innovatie soms ver te zoeken is. Het futuristische toestel heeft een scherm dat de gehele voorkant bedekt. Oftewel: er zijn (bijna) geen randen. De randen zijn iets dikker dan Xiaomi je wil doen laten geloven met zijn marketingmateriaal, maar het blijft een indrukwekkende prestatie. Helaas kan het Chinese smartphonemerk maar 10.000 exemplaren per maand produceren.

Samsung Galaxy S8

Wat dat betreft zal Samsung met de Samsung Galaxy S8 een groter publiek kunnen bedienen. Het aankomende vlaggenschip heeft naar verluidt ook een scherm dat de totale voorkant van het vlaggenschip bedekt. Apple is hetzelfde van plan voor de tiende verjaardag van de iPhone, als we recente geruchten moeten geloven. Nu de meeste verbeteringen van toestellen onder de motorkap plaatsvinden is het een manier om de consument weer te verbazen, ook zij die geen verstand hebben van toestellen.

Meizu

Meizu

Ook andere Chinese smartphonemerken zijn bezig met een vergelijkbaar toestel. De eerste lading Mi MIX exemplaren was binnen tien seconden uitverkocht, dus er is duidelijk vraag naar. Vandaag is er op Weibo een nieuw toestel van Meizu opgedoken. De renders tonen een toestel zonder randen, vergelijkbaar met wat Xiaomi heeft gedaan. Geruchten wijzen erop dat het opvallende model op 24 december zal worden aangekondigd. Dat is op een zaterdag, dus neem dat nieuws met een korreltje zout. De afbeeldingen zijn gevonden en geplaatst door @KJuma, een bekende lekker.

Meizu

Nog dunnere randen

Als deze renders accuraat zijn dan heeft het onaangekondigde toestel van Meizu nog dunnere randen dan de Xiaomi Mi MIX. De Mi MIX heeft namelijk onderaan wel een dikke rand, iets wat dit toestel niet lijkt te hebben. De vingerprintscanner van het Meizu model is verwerkt onder het scherm. Waarschijnlijk gaat het om Qualcomm’s ultrasonische vingerprintscanner. Houd echter in je achterhoofd dat Chinese merken vaak knutselen met hun renders en promotiemateriaal, dus wellicht ziet het uiteindelijke toestel er niet zo flitsend uit. Meizu meldt enkel dat er iets onverwachts aan komt. Mysterieus…

Bron: Weibo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters