Meizu M3 Max toont zich in gelekte foto’s

Een aantal dagen voor een geruchte release van zijn nieuwe M3 Max zijn er vandaag foto’s online verschenen van Meizu’s nieuwe smartphone.

Meizu

Meizu M3 MaxZoals er wel meerder zijn is Meizu een Chinese smartphonefabrikant dat smartphones maakt die je voor een redelijk lage prijs kunt kopen. Maar dit betekent niet dat je inboet op kwaliteit. Meizu wil smartphones maken die betaalbaar zijn zonder dat je moet inboeten op kwaliteit en prestaties, aldus Meizu zelf. Wij bij All About Phones zijn het hier wel min of meer over eens. Een tijd geleden testte Dominick een van de nieuwere smartphones van Meizu uit, de Meizu M3 Note, en hij was er heel positief over.

Meizu M3 Max

Meizu M3 MaxEen smartphone waar al langer geruchten over rondgaan is de Meizu M3 Max. Zoals de naam doet vermoeden is dit geen kleine smartphone: de M3 Max zou namelijk een 6-inch groot scherm hebben. Verder zal het toestel uitgerust zijn met een MediaTek-chipset, 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen. In de foto’s die vandaag verschenen zijn krijgen we ook een eerste blik op hoe de nieuwe smartphone van Meizu eruit zal zien. Net zoals de meeste andere (Meizu)-smartphones zien we op de foto’s dat de M3 Max voorzien is van een aluminium ontwerp. Aan de achterzijde zit er een camera en vinden we het Meizu-logo terug samen met een antenne-lijn zoals op de huidige iPhones.

Op een andere foto die online is verschenen zien we de voorzijde van de smartphone. Hier zien we het 6-inch grote scherm dat de smartphone rijk is samen met een selfiecamera en onderaan een thuisknop waarin een vingerafdrukscanner zal zitten. Hoe sterk de camera’s van de smartphone zullen zijn is nog niet aan het licht gekomen.

Beschikbaarheid

Mocht de Meizu M3 Max je interessant lijken, dan is er goed nieuws voor jou. Het Chinese bedrijf zal namelijk op 5 september een presentatie houden om de Meizu M3 Max voor te stellen aan het publiek. Hoeveel je voor de nieuwe smartphone van Meizu zal moeten betalen kunnen we nog niet zeggen, al zal de prijs hoogstwaarschijnlijk niet te hoog liggen. Eenmaal de smartphone uit is zul je hem, normaal gezien, niet rechtstreeks in Europa kunnen kopen. Mocht je er toch één willen dan zul je hem wel via sites zoals eBay of AliExpress kunnen bestellen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei

Dit zijn de Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro lees verder

OnePlus 5 JCC+

WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans lees verder

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters