Meizu M8 is klaar om naar winkels verscheept te worden

Meizu heeft de eerste bloggers als voorzien van een review exmplaar van de M8. Hierop is de doos van het toestel te zien waarmee de producent aangeeft dat het toestel klaar is om in de winkels zijn optreden te maken.

De eerste uitpak foto’s van de Meizu M8 zijn vandaag online verschenen en hierop is te zien dat de M8 klaar is om de verkoop in te gaan. Meizu is sinds de lancering van de eerste versie iPhone bezig geweest om de M8 zover te krijgen dat het eindelijk verscheept kan worden naar de winkels. Middels deze review exemplaren geeft de producent aan dat ze eindelijk zover zijn en toestel rond 8 december in de winkels moet liggen in Azië. De M8 is een echte iPhone clone maar de fabrikant heeft er wel een eigen draai aan gegeven. Zo kun je zelf de batterij verwisselen en zijn de specificaties ook wat beter dan de eerste generatie iPhones. Meizu heeft tevens een eigen OS ontwikkeld dat wel de zelfde feel heeft als die van de iPhone maar niet de zelfde look. Vorig jaar werd de fabrikant nog van de beurs gehaald in Duitsland omdat het product te veel op die van de iPhone leek. Echter heeft Meizu dit nu weten te voorkomen door het OS naar eigen smaak in te richten en een eigen look er aan te geven.

De Meizu M8 zal voorlopig alleen in Azië verkocht gaan worden voor een nog onbekende prijs. Het is niet de verwachting dat het toestel ook naar Europa zal komen.

meizu-m8-unboxed

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters