Meizu MX2 beschikt over een 1.6GHz quadcore-processor

Meizu heeft haar nieuwe paradepaardje bekend gemaakt genaamd de MX2. Het toestel heeft een 4.4-inch scherm mee gekregen en een 1.6GHz dualcore-processor.

Meizu heeft in Azië haar nieuwe MX-smartphone aangekondigd. De MX2 beschikt volgens de website van Meizu over betere specificaties en een strakker design. De website van het toestel lijkt 1 op 1 gekopieerd van Apple, daar waar zelfs de processor die in het toestel zit door Meizu de MX5S wordt genoemd. De smartphone komt uit in een 16, 32 en 64GB variant en weegt 142gram. Daarnaast is hij 10.2mm dik, zo valt te lezen op de specificatie-pagina van het toestel.

De MX2 beschikt over een quadcore 1.6GHz-processor genaamd de MX5S. De Cortex A9-processor wordt ondersteund door 2GB aan ram. De telefoon heeft een 4.4-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. daarnaast is er ook een 8-megapixelcamera aanwezig die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

De MX2 loopt op Android 4.1 en zal in december te koop zijn in ondermeer China. Voor de voorganger van de MX2 stonden rijen aan mensen in China om het toestel als eerste te bemachtigen. De kans is groot dat de MX2 eveneens het goed zal doen, al is de kans groot dat fabrikant Apple wederom de fabrikant zal gaan aanklagen omdat het haar design van de iPhone zou kopiëren. De MX2 kost omgerekend 300 euro.

Meizu MX2 
Meizu MX2 
Meizu MX2 beschikt over een 1.6GHz quadcore-processor screen shot 2012 11 27 at 170328  
Meizu MX2 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters