Meizu MX2 beschikt over een 1.6GHz quadcore-processor

Meizu heeft haar nieuwe paradepaardje bekend gemaakt genaamd de MX2. Het toestel heeft een 4.4-inch scherm mee gekregen en een 1.6GHz dualcore-processor.

Meizu heeft in Azië haar nieuwe MX-smartphone aangekondigd. De MX2 beschikt volgens de website van Meizu over betere specificaties en een strakker design. De website van het toestel lijkt 1 op 1 gekopieerd van Apple, daar waar zelfs de processor die in het toestel zit door Meizu de MX5S wordt genoemd. De smartphone komt uit in een 16, 32 en 64GB variant en weegt 142gram. Daarnaast is hij 10.2mm dik, zo valt te lezen op de specificatie-pagina van het toestel.

De MX2 beschikt over een quadcore 1.6GHz-processor genaamd de MX5S. De Cortex A9-processor wordt ondersteund door 2GB aan ram. De telefoon heeft een 4.4-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. daarnaast is er ook een 8-megapixelcamera aanwezig die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

De MX2 loopt op Android 4.1 en zal in december te koop zijn in ondermeer China. Voor de voorganger van de MX2 stonden rijen aan mensen in China om het toestel als eerste te bemachtigen. De kans is groot dat de MX2 eveneens het goed zal doen, al is de kans groot dat fabrikant Apple wederom de fabrikant zal gaan aanklagen omdat het haar design van de iPhone zou kopiëren. De MX2 kost omgerekend 300 euro.

Meizu MX2 
Meizu MX2 
Meizu MX2 beschikt over een 1.6GHz quadcore-processor screen shot 2012 11 27 at 170328  
Meizu MX2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quinten Groenings -

    300 Euro voor een baas van een telefoon. Best apart als je dat vergelijkt met de Europese prijzen. Gaaf ding. Ik zou hem best willen hebben al leek die niet op een iPhone.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters