‘Meizu MX4 haalt hoogste AnTuTu-benchmarkscore ooit’

De MX4, een smartphone van de Chinese fabrikant Meizu, heeft waarschijnlijk de hoogste benchmarkscore voor een smartphone op AnTuTu neergezet. De Meizu MX4 scoorde 52.811 punten.

De Meizu MX4 zou de hoogste benchmarkscore op AnTuTu hebben gehaald

Om dat even in perspectief te plaatsen: goede smartphones scoren ongeveer 30.000. Nooit scoorde een Chinese smartphone hoger dan de 52.811 van Meizu. Waarschijnlijk heeft overigens geen enkele smartphone ooit een hogere score behaald.

Dit schrijft GizChina op basis van een anonieme bron. De site stelt dat er in de Meizu een Mediatek MT6595-processor zit. Deze big.LITTLE-chipset heeft 4G-ondersteuning. De processor klokt 2,2 GHz. Het scherm van de gebruikte telefoon heeft een resolutie van 1920×1152 pixels. De camera maakt foto’s in 20,7 megapixel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rainn_010 -

  Samsung heeft in een aantal toestellen iets gestopt waardoor een benchmarkscore hoger uitviel. Misschien heeft Meizu dit ook gedaan, of heb ik het fout?

  1. Danijel -

   Klopt, desondanks is het wel interessant dat een midrange-smartphone, wat de Xiaomi qua prijs en specs nagenoeg is, zo goed weet te scoren. We nemen het sowieso met een korreltje zout, vandar de aanhalingstekens in de titel.

   1. Quasimodo -

    Midrange toestellen worden mogelijk nog interessanter door de opschuivende highend-specs die voor veel mensen over de top zijn. FHD is mij meer dan zat. Dus een mooi FHD toestel met deze Mediatek tegen midrange-prijzen is zeker zeer interessant te noemen.

  2. Quasimodo -

   De score van 52000 is bijzonder hoog, neemt niet weg dat Meizu niet zomaar iets roept want ze moeten straks wel met de billen bloot.

   Vorige maand al waren er vroege testjes van deze MT6595 die een score van 47.000 lieten zien. MT6595 maakt gebruik van een big.LITTLE 4xA17 + 4xA7 64bits ARM architectuur waarbij alle 8 cores te gelijk gebruikt kunnen worden.
   52.000 lijkt dus niet helemaal ondenkbaar.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters