'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt'

De Meizu MX4 wordt de telefoon met de dunste bezel die ooit is gemaakt. Dat blijkt uit foto’s van de voorkant van het toestel, die zijn uitgelekt op internet. Links en rechts is een randje van nauwelijks een millimeter breed te ontwaren.

De foto’s zijn verschenen op Weibo, het Chinese twitter. De randjes aan weerszijden van het scherm zouden 1,1 millimeter dun zijn. Daarmee zou het toestel naar alle waarschijnlijkheid de smartphone zijn met de allerdunste bezel die er bestaat.

Dat scherm wordt overigens 5,5 inch groot, melden de geruchten verder, met een resolutie van 2560×1536 pixels. Echter, er gaan ook verhalen rond over een andere variant van de MX4, met een scherm van 5 inch dat full hd-resolutie biedt. Wellicht worden de twee varianten naast elkaar op de markt gebracht.

Nu er foto’s van het scherm zijn uitgelekt, lijkt het erop dat de lancering van het toestel niet lang meer kan duren. Waarschijnlijk is het toestel ook in Europa te koop. Meizu heeft afgelopen winter de voorganger MX3 naar Franse en Italiaanse winkels gebracht. Teleurstellend was wel dat dit toestel tweemaal zo duur bleek als in China. Overigens heeft ook de MX3 al een erg dunne bezel. Op een van de Weibo-foto’s, die we hieronder overnemen, is het scherm van de MX4 naast dat van enkele Sony Xperia-toestellen gelegd.

Over de nadere specificaties van de MX4 wordt vermoed dat het toestel een Snapdragon 805-processor krijgt, 3GB ram, een 16-megapixelcamera achter en een 5-megapixelcamera voor. Deze maand zou het toestel in China al beschikbaar moeten komen.

'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 2 
'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 1 
'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 3 
'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 

Bron: G for games

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters