'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt'

De Meizu MX4 wordt de telefoon met de dunste bezel die ooit is gemaakt. Dat blijkt uit foto’s van de voorkant van het toestel, die zijn uitgelekt op internet. Links en rechts is een randje van nauwelijks een millimeter breed te ontwaren.

De foto’s zijn verschenen op Weibo, het Chinese twitter. De randjes aan weerszijden van het scherm zouden 1,1 millimeter dun zijn. Daarmee zou het toestel naar alle waarschijnlijkheid de smartphone zijn met de allerdunste bezel die er bestaat.

Dat scherm wordt overigens 5,5 inch groot, melden de geruchten verder, met een resolutie van 2560×1536 pixels. Echter, er gaan ook verhalen rond over een andere variant van de MX4, met een scherm van 5 inch dat full hd-resolutie biedt. Wellicht worden de twee varianten naast elkaar op de markt gebracht.

Nu er foto’s van het scherm zijn uitgelekt, lijkt het erop dat de lancering van het toestel niet lang meer kan duren. Waarschijnlijk is het toestel ook in Europa te koop. Meizu heeft afgelopen winter de voorganger MX3 naar Franse en Italiaanse winkels gebracht. Teleurstellend was wel dat dit toestel tweemaal zo duur bleek als in China. Overigens heeft ook de MX3 al een erg dunne bezel. Op een van de Weibo-foto’s, die we hieronder overnemen, is het scherm van de MX4 naast dat van enkele Sony Xperia-toestellen gelegd.

Over de nadere specificaties van de MX4 wordt vermoed dat het toestel een Snapdragon 805-processor krijgt, 3GB ram, een 16-megapixelcamera achter en een 5-megapixelcamera voor. Deze maand zou het toestel in China al beschikbaar moeten komen.

'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 2 
'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 1 
'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 3 
'Meizu MX4 heeft dunste bezel ooit gemaakt' meizu mx4 

Bron: G for games

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Xaobotnik -

   Tsja, in China zijn bepaalde spullen nu eenmaal goedkoper. Maar als ze officieel in Europa uitgebracht moeten worden, wordt het eea lastiger en moet er betaald worden voor de ondersteuning.

   Wanneer jouw Oppo kapot gaat, mag je hem voor een euro of 20 naar China terugsturen en hopen dat hij goed gerepareerd wordt. Vaak heb je ook nog eens slechts een jaar garantie.

   Verder zeg je 'andere Chinese merken', maar Oppo is juist een van de duurdere merken. Dit omdat ze ook een betere kwaliteit bieden. Xiaomi en Meizu richten zich eveneens niet op de goedkoopste klassen. Die twee keer zo dure MX3 zat nog steeds dik onder de 400 euro.

   1. Timboektoe -

    Goed dat jij dat weet. Via oppostyle is de garantie gewoon 2 jaar. En bij reparatie worden de verzendkosten vergoed.

Huawei

Dit zijn de Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro lees verder

OnePlus 5 JCC+

WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans lees verder

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters