Onthullingsdatum en foto’s Meizu MX6 duiken op

Er zijn foto’s van de Meizu MX6 opgedoken op het Chinese sociale netwerk Weibo. Het toestel zal op 19 juli worden onthuld tijdens een evenement.

Meizu MX6

De afgelopen maanden hebben we al meerdere malen over de Meizu MX6 geschreven, een high-end smartphone uit de stal van de ambitieuze Chinese fabrikant Meizu. Het vlaggenschip dook meerdere malen op in gelekte benchmarktests en geruchten, maar het bleef onduidelijk wanneer Meizu van plan was zijn nieuwe toestel te gaan onthullen.

Onthullingsdatum en foto’s

Gisteren kregen we eindelijk het antwoord op die vraag. Uitnodigingen die door de fabrikant verstuurd werden wezen op 19 juli als onthullingsdatum. Althans, dan houdt Meizu een evenement, maar gezien de timing is de kans zeer groot dat het hier om een onthulling van de Meizu MX6 gaat. Vandaag kregen we voor het eerst de onaangekondigde smartphone in vol ornaat te zien, dankzij gelekte foto’s op het Chinese sociale netwerk Weibo. Het valt direct op hoe erg de Meizu MX6 op de Meizu Pro 6 lijkt. Dat lijkt de geruchten te bevestigen dat de MX6 de phablet-variant van Meizu’s vlaggenschip is.

Meizu MX6Meizu MX6

Specificaties

De Meizu MX6 heeft naar verwachting een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap vind je een MediaTek Helio X20 MTK6797 chipset met een deca-core CPU en de Mali-T880 GPU. Het toestel heeft 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen, afhankelijk van welke variant je kiest. Aan de achterkant van de MX6 zit een 12MP camera enĀ een 5MP camera siert de voorkant.

Prijzen

Meizu is volgens geruchten van plan om de Meizu MX6 met een competitief prijskaartje op de markt te gaan brengen. De variant met 32GB aan opslaggeheugen gaat naar verwachting $295 kosten, terwijl het 64GB model $305 moet gaan kosten. Dat is een opvallend klein verschil, waarvan we over iets meer dan een week gaan ontdekken of het ook echt klopt.

Bron: My Smart Price

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters