Meizu Pro 6 volledig te zien na iPhone 7-incident

Meizu liet eerder deze week al foto’s zien van de Pro 6 zijn antenne aangezien mensen het toestel verwarde met de nieuwe iPhone 7.  Toch was het grootste gedeelte van het toestel nog niet bekend, tot vandaag dan.

meizu-pro-6-naast-elkaariPhone 7?

Ondanks dat Meizu voor velen een onbekend smartphonemerk is, heeft zo’n beetje iedereen met Facebook het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf bekeken. Er was een foto van een smartphone gemaakt waarop alleen de antenne van het toestel te zien was. Dit leek in zoverre op een iPhone dat iedereen geloofde dat het waar was. Op dit moment kwam er bericht uit China dat het geen iPhone 7 was, maar de nieuwe Meizu Pro 6. Het bedrijf publiceerde een foto met daarop de antenne die mooi is weggewerkt zoals op de gelekte foto’s.

Volledig zichtbaarPro 6

Ondanks dat Meizu een klein gedeelte van zijn nieuwe smartphone heeft laten zien, was er nog geen volledig beeld gecreëerd. Dit is gisteren wel gebeurd op Weibo. Daar heeft iemand foto’s geplaatst van de volledige smartphone. Op de foto’s zijn een aantal belangrijke eigenschappen te zien. Zo heeft het toestel een homeknop mét vingerprintsensor. De camera aan de achterkant is duidelijk te zien. Het lijkt erop dat deze niet uitsteekt, maar de led-flitser wel wat een beetje raar is. Verder is de veelbesproken antenne-rand alleen aan de onderkant zichtbaar en niet aan de bovenkant.

Meizu Pro 6 specificaties

De specificaties van de Meizu Pro 6 zijn al een tijdje geleden uitgelekt. Het toestel beloofd een echte topper te worden. Zo krijgt het een Exynos 8890-processor, die ondersteund wordt door een gigantische hoeveelheid werkgeheugen, namelijk 6 GB. Verder heeft de Meizu Pro 6 waarschijnlijk 128 GB opslaggeheugen en een drukgevoelig scherm. Deze specificaties zijn niet mis en als het toestel voor een redelijke prijs in de markt wordt gezet zal het ongetwijfeld de verkoopcijfers van Meizu omhoog laten schieten.

Meizu is een merk wat nog niet verkrijgbaar is in Nederland via normale telefoonwinkels. Er zijn uiteraard wel internationale leverancier waar de Meizu Pro 6 verkrijgbaar zal zijn. Over een releasedatum is alleen nog niets bekend.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mark -

    het is wel jammer dat zulke grote namen in china niet naar europa komen. je kunt ze importeren maar dat gezeur met eventuele garantie wil ik niet.

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters