Meizu-telefoon van nog geen 100 euro heeft 2GB ram

De Chinese smartphonefabrikant Meizu heeft de m1 aangekondigd. Dit is een telefoon van 97 euro met behoorlijk goede specificaties. Zo heeft Meizu m1 onder andere 2GB werkgeheugen.

Meizu-telefoon van nog geen 100 euro heeft 2GB ram mi5

Daarnaast heeft de smartphone een HD-scherm met een formaat van 5 inch. De pixeldichtheid ligt op 300 ppi. Meizu heeft in de m1 een MediaTek-processor gestopt. Het gaat om een 64 bit-chipset, de MT6732. Deze klokt met vier Cortex A53-kernen 1,5 GHz.

Daarnaast heeft de telefoon dus 2GB ram, dat voor zijn prijs prijs uniek is. De Meizu heeft 8GB opslaggeheugen, dat uitbreidbaar is. Foto’s schiet de Meizu m1 in 13 en 5 megapixel. De batterij heeft een inhoud van 2610 mAh, dat ook behoorlijk wat is.

De Meizu m1 gaat op 5 februari via een pre-order in China in de verkoop voor omgerekend 97 euro. Meizu verkoopt geen smartphones in Nederland.

Meizu-telefoon van nog geen 100 euro heeft 2GB ram m11 
Meizu-telefoon van nog geen 100 euro heeft 2GB ram m12 
Meizu-telefoon van nog geen 100 euro heeft 2GB ram mi3 
Meizu-telefoon van nog geen 100 euro heeft 2GB ram mi14 

Bron: Meizu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

   Maar dan met groter scherm, betere resolutie, meer geheugen, grotere accu, verwisselbare accu, sdcardslot en voor een kwart van de prijs. Dan hebben we het nog niet over de voordelen van Android 😉

 1. Quasimodo -

  Wow, dit zijn toch wel hele leuke ontwikkelingen. Wie had dat ooit gedacht dat je zo'n leuk toestel kunt kopen voor zo weinig geld. Ik zie mijn vriendin nu al happy worden van die groene 🙂
  Meizu moet nodig de rest van de wereld gaan bedienen, Huawei en Xiaomi zullen dan hun toekomst plannen behoorlijk moeten bijstellen.

   1. Nathan Klumpenaar -

    20 euro voor verzending en winst voor de tussen handelaar, 10 euro inklaringkosten, en btw (21%) Dan heb je nog geluk dat je geen invoerrechten hoeft te betalen omdat de prijs van het product zelf onder de 150 euro is.

   2. Quasimodo -

    Wanneer je verzendkosten (via DHL) gebruikt zijn de inklaringskosten en BTW vaak niet nodig omdat de smartphone dan als kadootje wordt verstuurd is mijn ervaring. Via chinapost heb je de verzendkosten niet maar dan wel vaak inklaringskosten en BTW.

    Vaak is het voordeliger om dus de smartphone als kadootje te laten verpakken en via DHL te versturen. Bij deze telefoon zou het wel eens lood om oud ijzer kunnen zijn omdat de prijs zo laag is.
    Al met al is de prijs van €150,00 redelijk hoog geschat door jou. €125,00 is realistischer. Toestellen die in nederland te koop zijn, zijn vaak in china zelfs aanmerkelijk hoger geprijsd is me opgevallen.

    Zo kost bijvoorbeeld de Honor 3c in china $180,00 => €150,00, en dat is ruwweg een tientje duurder dan hier.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters