'Mensen zijn tevreden met hun Apple Watch' toont onderzoek

De huidige Apple Watch is een eerste generatie product. Het horloge werd door veel reviewers beoordeeld als een luxeproduct dat op sommige fronten verbetering kon gebruiken. De nieuwssite nu.nl zei: ”Apple Watch is de minst slechte smartwatch”. Een tevredenheidsonderzoek van Wristly toont aan dat de gemiddelde consument tevreden is met hun Apple Watch.

Whristly is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat kijkt naar de Apple Watch. Het Apple Watch onderzoekspanel telde meer dan duizend mensen. Bij een onderzoek is het erg belangrijk wie in het panel zitten; 34% van de mensen wist veel van technologie, 4% van de ondervraagden werkte in de media of was een investeerder en 9% bestond uit app-ontwikkelaars. De overige 53% van de ondervraagden beschouwden zichzelf als een ‘niet tech gebruiker’.

Van alle deelnemers was 97% tevreden over de Apple Watch. Aangezien de Apple Watch een eerste generatie product is, vergelijken we deze beoordeling met de beoordelingen van de eerste generatie iPhone en iPad. De eerste iPad uit 2010 werd door 91% van de mensen positief beoordeeld. De originele iPhone uit 2007 scoorde iets beter met een tevredenheidspercentage van 92%.

'Mensen zijn tevreden met hun Apple Watch' toont onderzoek 3 1 

Analist Ben Banjarin zag na 14 persoonlijke gesprekken een verband in de beoordeling: ”Mensen die in tech-land werken of early adopters die iets meer over tech en techproducten die ze kopen nadenken, zijn veel kritischer over de Watch dan meer doorsnee consumenten.”

Hoewel veel reviewers de Apple Watch aan de dure kant vonden, blijk uit het onderzoek dat 73% van de geteste mensen de Apple Watch het geld waard vonden. 14% van de mensen vonden de Apple Watch zelfs nog meer geld waard. De overige 12% van de mensen vonden de Apple Watch te duur.

Bron: Tech Pinions

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters