Mercedes maakt auto met tablet op dashboard

De nieuwe Mercedes Concept A-klasse ziet er niet alleen als auto veel mooier uit dan de mini-MPV’s waar het ooit mee begon, maar biedt straks ook ruimte voor een tabletcomputer op het dashboard.

Mercedes tablet

Natuurlijk rijden er al zat auto’s rond met een tablet in het dashboard, maar die zijn er door de knutselende eigenaar zelf in gemonteerd. Een auto die vanuit de fabriek al tablets ondersteunt en die er zelfs desgewenst bijlevert, is wat Mercedes hier brengt.

De tablet die op het afgebeelde dashboard staat is zo te zien een tien inch model, maar Mercedes is ook al bezig met het inbouwen van een 17-inch tablet in de Tesla Model S Sedan.

Wat je er precies onderweg mee moet doen laat zich raden: navigeren. Het lijkt ook logisch dat de tablet als boordcomputer dienst gaat doen en mogelijk kun je er ook nog de dingen mee doen die elke iPad of Android-tablet doet: de sociale netwerken bezoeken (dat is wat een filmpje laat zien), films afspelen, apps draaien en websites in beeld brengen. Maar het lijkt niet verstandig om dat allemaal te doen terwijl je met grote snelheid over de Autobahn scheurt.

Mercedes

 

Bron: Mashable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Haha, vind je? Vind hem wel wat hebben 🙂 Moet er wel meteen bij zeggen dat ik die tablet liever in die BMW Vision Dynamics zou zien 😀

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters