Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go

Na de aankondiging van legendary Pokémon in Pokémon Go komt nu de wellicht krachtigste Pokémon ooit naar de game. Niantic Labs heeft Mewtwo in Pokémon Go namelijk beschikbaar gemaakt.

Mewtwo in Pokémon Go

Eerder hadden spelers in het Pokémon Go Stadium in Japan al de mogelijkheid om een Mewtwo te vangen. Daarbij waren duizenden trainers. Nu brengt Niantic Labs ook naar andere spelers: “Tijdens de komende weken zal ook jij de mogelijkheid krijgen om tegen Mewtwo te vechten en hem te vangen met de nieuwe Exclusive Raid Batte-functie.”

Exclusive Raid Battles lijken op de huidige raids, maar er is wel een groot verschil. Deze exclusieve raids werken namelijk op uitnodiging. Om een uitnodiging te krijgen voor een exclusieve raid, moet je als trainer onlangs een ‘normale’ raid succesvol hebben afgerond. In de uitnodigingen staat wanneer de raid plaatsvindt, zodat trainers genoeg tijd hebben om te coördineren hoe ze de Raid Boss gaan aanpakken.

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo in Pokémon Go de eerste Exclusive Raid Pokémon

Mewtwo is de eerste Pokémon die spelers in de Exclusive Raid Battles zullen tegenkomen. Later volgen er echter nog andere legendarische Pokémon. Ook zouden er volgens Niantic krachtige Pokémon uit de eieren kunnen komen die spelers vinden tijdens de exclusieve raids.

Overigens is Mewtwo niet de eerste legendary die in de app te bevechten is. Ook Zapdos en Moltres zijn bijvoorbeeld al beschikbaar in de mobiele game.

Bron: Niantic Labs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. tineke van der laan -

    hallo ik krijg het niet voor elkaar om de andere reids te pakken iedereen om me heeft er 1 of meerdere hoe kan het ? dus ben bang dat ik zeker niet word uitgenodigd zou het erg jammer vinden ik krijg wel de kleine reids in me eentje maar dat is vast niet goed genoeg. vriendelijke groet t van der laan

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters