'Microsoft belicht zakelijke kant Windows Mobile te weinig'

Robert Youngjohns, directeur van de Amerikaanse sales- en marketingafdeling van Microsoft, heeft gemeld dat hij vindt dat de zakelijke aspecten van het Windows Mobile-besturingssysteem te weinig naar voren komen.

Businessman Windows Mobile

Het feit dat Windows Mobile marktaandeel aan het verliezen is zou vooral te wijten zijn aan het te weinig belichten van de zakelijke mogelijkheden van Microsoft’s mobiele besturingssysteem. Dat is de mening van Robert Youngjohns, directeur van de Amerikaanse tak van Microsoft op het gebied van sales en marketing. Youngjohns is tevreden over de mogelijkheden die een toestel zoals de HD2 biedt aan zakelijke klanten, maar vindt dat Microsoft te weinig de mogelijkheden van het Windows Mobile-besturingssysteem uitlicht.

De Microsoft-topman bevestigt ook nogmaals de problemen die er zijn met Windows Mobile op de consumentenmarkt. Youngjohns geeft toe dat het Windows Mobile-besturingssysteem zich niet kan meten met dat van de iPhone. Ook hij is van mening, net als al zijn andere Microsoft-collega’s, dat Windows Mobile 7 de zaken voor het bedrijf in een heel ander daglicht zal stellen. Ook werd het bestaan van een Microsoft-telefoon weer stellig ontkend. Het bedrijf houdt vast aan de filosofie dat degene die het beste mobiele besturingssysteem maakt, zelf geen eigen telefoons uitbrengt. Een strategie die Google met het verschijnen van de Nexus One overduidelijk niet hanteert. Windows Mobile 7 wordt pas laat in 2010 verwacht.

Bron: WM Poweruser

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters