Microsoft betaalt 200 dollar voor oude iPads

Microsoft’s laatste wapenfeit in de tablet-oorlog is een nieuwe inruilactie. Om de verkoop van haar Surface tablets te stimuleren biedt de fabrikant 200 dollar aan cadeaubonnen voor klanten die hun oude iPad komen inruilen.

Nadat Microsoft eerder al anti-iPad reclames en websites lanceerde probeert ze het nu op een andere manier. Als klanten hun iPad 2, 3 of 4 bij Microsoft komen inleveren in een officiële Microsoft-winkel in Amerika of Canada geeft Microsoft 200 dollar aan cadeaubonnen terug.

Om van de actie gebruik te kunnen maken moet de iPad wel in goede staat zijn. Ook moet de oplader meegeleverd worden en mag de tablet niet voorzien zijn van een wachtwoord. De actie is nog geldig tot 27 oktober.

Microsoft betaalt 200 dollar voor oude iPads msipad 

Bron: Microsoft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Coen Zwarts -

    "Om van de actie gebruik te kunnen maken moet de iPad wel in goede staat zijn. Ook moet de oplader meegeleverd worden en mag de tablet niet voorzien zijn van een wachtwoord. "
    Als het alleen ging om de iPads "uit de markt te halen", was dit niet nodig. Blijkbaar willen ze de iPads doorverkopen (of zelf gebruiken?) 😉

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters