'Microsoft brengt Lumia 840 versneld op de markt'

Microsoft brengt de Lumia 840 waarschijnlijk versneld op de markt. Dat vermoeden is gerezen omdat voor India de Lumia 830 niet meer wordt geproduceerd. Meestal duidt dat op de spoedige komst van een opvolger.

Nokia Lumia 830 design
Lumia 830

Hoewel de Lumia 830 nog niet zo oud is – het toestel werd vorig najaar gepresenteerd – zou Microsoft het midrangemodel sneller willen updaten, misschien om de kritiek te pareren dat er de laatste tijd zo weinig high-end en midrange hardware uit de fabrieken komt.

Een vroege aankondiging van de Lumia 840 zou wel inhouden dat dit toestel nog met Windows 8.1 naar de winkels komt, en pas later een update krijgt naar Windows 10. Het was eigenlijk de bedoeling van Microsoft om de nieuwe lichting telefoons direct met Windows 10 te leveren, maar de druk uit de markt om met goede toestellen te komen is groot.

Over de Lumia 840 circuleren sinds vorige week al wat geruchten, maar veel informatie valt daar niet uit te halen. De telefoon zou een wat betere frontcamera en een snellere processor hebben dan de 830, en zo wordt het toestel voorzien van meer nuttige upgrades. De Lumia 830 wordt langzaamaan uitgerangeerd. Voorraden in winkels worden niet meer aangevuld, het is wachten op de opvolger.

Bron: Ubergizmo

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters