Microsoft: 'Data-problemen Windows Phone 7 veroorzaakt door Yahoo Mail'

Microsoft heeft schoorvoetend toegegeven dat de data-problemen van Windows Phone 7 veroorzaakt worden door Yahoo Mail. De e-mailclient van Windows Phone 7 zou een bug bevatten die voor extra data kan zorgen bij sommige gebruikers.

Windows Phone 7 Yahoo Mail

Windows Phone 7 heeft bij sommige gebruikers een klein datalek waardoor er extra verkeer wordt gegenereerd. Gebruikers klaagde hier over omdat sommige door het lek over hun datalimiet gingen. Microsoft gaf in eerste instantie aan dat er ergens een lek zat dat veroorzaakt werd door een derde partij. Naar nu blijkt lijkt de mail-applicatie van Yahoo Mail de schuldige te zijn van alle problemen.

Een ontwikkelaar ontdekte al dat de applicatie van Yahoo soms voor buitensporig veel data zorgde en wist dat te bewijzen en aan te kaarten. Nadat hij het bij Microsoft had aangegeven wist de ontwikkelaar het eerst te ontkennen maar na de bewijzen gelezen te hebben ging Microsoft toch overstag. Microsoft wist dan ook de bewijzen te onderschrijven in een reactie. Volgens Microsoft is de ontwikkelaar nu bezig met Yahoo om het probleem te verhelpen.

In de komende weken zal hiervoor een update uitgerold worden waarbij het probleem opgelost zal worden. De verwachting is dat de patch in de grotere update voor het OS zal zitten die binnenkort uitgegeven zal worden door Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters