Microsoft: 'Data-problemen Windows Phone 7 veroorzaakt door Yahoo Mail'

Microsoft heeft schoorvoetend toegegeven dat de data-problemen van Windows Phone 7 veroorzaakt worden door Yahoo Mail. De e-mailclient van Windows Phone 7 zou een bug bevatten die voor extra data kan zorgen bij sommige gebruikers.

Windows Phone 7 Yahoo Mail

Windows Phone 7 heeft bij sommige gebruikers een klein datalek waardoor er extra verkeer wordt gegenereerd. Gebruikers klaagde hier over omdat sommige door het lek over hun datalimiet gingen. Microsoft gaf in eerste instantie aan dat er ergens een lek zat dat veroorzaakt werd door een derde partij. Naar nu blijkt lijkt de mail-applicatie van Yahoo Mail de schuldige te zijn van alle problemen.

Een ontwikkelaar ontdekte al dat de applicatie van Yahoo soms voor buitensporig veel data zorgde en wist dat te bewijzen en aan te kaarten. Nadat hij het bij Microsoft had aangegeven wist de ontwikkelaar het eerst te ontkennen maar na de bewijzen gelezen te hebben ging Microsoft toch overstag. Microsoft wist dan ook de bewijzen te onderschrijven in een reactie. Volgens Microsoft is de ontwikkelaar nu bezig met Yahoo om het probleem te verhelpen.

In de komende weken zal hiervoor een update uitgerold worden waarbij het probleem opgelost zal worden. De verwachting is dat de patch in de grotere update voor het OS zal zitten die binnenkort uitgegeven zal worden door Microsoft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters