Microsoft: 'Data-problemen Windows Phone 7 veroorzaakt door Yahoo Mail'

Microsoft heeft schoorvoetend toegegeven dat de data-problemen van Windows Phone 7 veroorzaakt worden door Yahoo Mail. De e-mailclient van Windows Phone 7 zou een bug bevatten die voor extra data kan zorgen bij sommige gebruikers.

Windows Phone 7 Yahoo Mail

Windows Phone 7 heeft bij sommige gebruikers een klein datalek waardoor er extra verkeer wordt gegenereerd. Gebruikers klaagde hier over omdat sommige door het lek over hun datalimiet gingen. Microsoft gaf in eerste instantie aan dat er ergens een lek zat dat veroorzaakt werd door een derde partij. Naar nu blijkt lijkt de mail-applicatie van Yahoo Mail de schuldige te zijn van alle problemen.

Een ontwikkelaar ontdekte al dat de applicatie van Yahoo soms voor buitensporig veel data zorgde en wist dat te bewijzen en aan te kaarten. Nadat hij het bij Microsoft had aangegeven wist de ontwikkelaar het eerst te ontkennen maar na de bewijzen gelezen te hebben ging Microsoft toch overstag. Microsoft wist dan ook de bewijzen te onderschrijven in een reactie. Volgens Microsoft is de ontwikkelaar nu bezig met Yahoo om het probleem te verhelpen.

In de komende weken zal hiervoor een update uitgerold worden waarbij het probleem opgelost zal worden. De verwachting is dat de patch in de grotere update voor het OS zal zitten die binnenkort uitgegeven zal worden door Microsoft.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters