Microsoft en Nokia nodigen pers uit voor een persevenement

Microsoft heeft samen met Nokia een uitnodiging uitgestuurd naar de pers voor een evenement in Duitsland. De kans is echter klein dat de twee giganten een nieuwe smartphone bekend zullen maken.

De website The Next Web kreeg een uitnodiging van Microsoft en Nokia binnen voor een evenement in Keulen, Duitsland. Tijdens de GamesCom beurs willen de twee partijen graag de pers op de hoogte brengen van hun samenwerking en hun plannen nader toelichten. Onduidelijk is echter nog wat de twee partijen precies gaan bespreken, maar de kans lijkt klein dat er een nieuwe Nokia-smartphone op basis van Windows Phone 7 bekend gemaakt zal worden.

Nokia zal deze eer waarschijnlijk reserveren voor Nokia World dat in oktober zal plaatsvinden. Daar zal ook CEO Nokia Elop het congres openen en traditiegetrouw maakt Nokia daar haar nieuwe paradepaardjes bekend voor het jaar. Alles lijkt er dan ook op te wijzen dat Nokia en Microsoft meer informatie over hun samenwerking zullen geven en nog geen telefoon bekend zullen maken. In de uitnodiging lijkt een feest en borrel centraal te staan.

De GamesCom beurs lijkt vooral bedoeld zijn om de Xbox intergratie van het OS tentoon te stellen. Daarnaast lijken Microsoft en Nokia ontwikkelaars warm te willen maken voor het OS zodat ze applicaties gaan schrijven. GamesCom staat in het teken van games en de ontwikkeling van spellen.

Microsoft Nokia

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters