Microsoft en Nokia nodigen pers uit voor een persevenement

Microsoft heeft samen met Nokia een uitnodiging uitgestuurd naar de pers voor een evenement in Duitsland. De kans is echter klein dat de twee giganten een nieuwe smartphone bekend zullen maken.

De website The Next Web kreeg een uitnodiging van Microsoft en Nokia binnen voor een evenement in Keulen, Duitsland. Tijdens de GamesCom beurs willen de twee partijen graag de pers op de hoogte brengen van hun samenwerking en hun plannen nader toelichten. Onduidelijk is echter nog wat de twee partijen precies gaan bespreken, maar de kans lijkt klein dat er een nieuwe Nokia-smartphone op basis van Windows Phone 7 bekend gemaakt zal worden.

Nokia zal deze eer waarschijnlijk reserveren voor Nokia World dat in oktober zal plaatsvinden. Daar zal ook CEO Nokia Elop het congres openen en traditiegetrouw maakt Nokia daar haar nieuwe paradepaardjes bekend voor het jaar. Alles lijkt er dan ook op te wijzen dat Nokia en Microsoft meer informatie over hun samenwerking zullen geven en nog geen telefoon bekend zullen maken. In de uitnodiging lijkt een feest en borrel centraal te staan.

De GamesCom beurs lijkt vooral bedoeld zijn om de Xbox intergratie van het OS tentoon te stellen. Daarnaast lijken Microsoft en Nokia ontwikkelaars warm te willen maken voor het OS zodat ze applicaties gaan schrijven. GamesCom staat in het teken van games en de ontwikkeling van spellen.

Microsoft Nokia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. ppadd -

    Cologne noemen we in Nederland toch "gewoon" Keulen?

    Let trouwens op het nieuwe logo van Windows Phone, die hebben ze ook bijgeschaafd!

    Ik ben wel heel nieuwsgierig of Nokia wel of niet met een toestel komt. Om te kunnen profiteren van het momentum (iOS5 en Android ICS nog niet in beeld) zou het niet zo gek zijn om nu al mensen enthousiast te maken voor de nieuwe WP7 toestellen!

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters